· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: BACALAUREAT 2013.

Reguli STRICTE la BACALAUREAT. Ce pot avea la ei elevii în sala de examen

Elevii de clasa a XII-a se află pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru examenele la Bacalaureat. În mai puţin de o săptămână încep înscrierile, iar pe 10 iunie se dă prima probă. Ca în fiecare an, regulile examenului sunt foarte stricte.

Candidaţii nu pot intra în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări şi telefoane mobile.

Sute de mii de absolvenţi de liceu se apropie cu paşi repezi de examenul de maturitate. În perioada 27-31 mai se desfăşoară înscrierea candidaţilor la prima sesiune a BACALAUREATULUI 2013, urmând ca prima probă, cea de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A), să se dea pe 10 iunie, scrie RTV.NET.

Citeşte şi BACALAUREAT 2013: Cum te pregăteşti pentru PROBELE ORALE şi cum îţi gestionezi emoţiile, pe RTV.NET

În perioada 12-14 iunie va avea loc proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (proba B), urmată în 17-21 iunie de proba de evaluare a competenţelor digitale (proba D) şi în 25-28 iunie de proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C).

Citeşte şi MODIFICĂRI la ADMITERE LA FACULTATE în 2013. Vezi ce decizie a luat Ministerul Educaţiei

Probele scrise de la Bacalaureat vor fi susţinute în 1 iulie la Limba şi literatura română (proba E a) şi în 2 iulie - la Limba şi literatura maternă (proba E b). Testarea va continua în 3 iulie cu proba obligatorie a profilului (proba E c) şi în 5 iulie cu proba la alegere a profilului şi specializării (proba E d).

Rezultatele vor fi afişate în 8 iulie, iar contestaţiile vor fi depuse în aceeaşi zi, urmând ca în perioada 9 -11 iulie să fie soluţionate. Rezultatele finale vor fi afişate în 12 iulie.

Vezi pe RTV.NET ce pot lua elevii în sala de examen.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent