· articole
· intamplari

Babyexpo 2002In perioada 20-22 septembrie 2002 la Palatul Tineretului s-a desfasurat pentru prima oara expozitia dedicata nou-nascutului, copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor mamici, tinerilor parinti. Organizata la standarde occidentale, au participat multe firme apreciate pe plan national si international.

Au fost o serie de specialisti din toate domeniile: igiena, alimentatie, sanatate (cabinete medicale private, medici pediatri, centre de consiliere), imbracaminte si incaltaminte, edituri, asigurari, jocuri si jucarii, gradinite particulare, agentii de baby-sitting , centru de infrumusetare pentru copii si mamici.

O multime de servicii au fost disponibile publicului de la punct de schimb scutece, punct de prim-ajutor, un super spatiu de joaca pentru copii cu jocuri "Chicco" unde trebuia sa stai la coada, organizatorii tot rugandu-i pe parinti sa nu lase copiii mai mult de 15 minute sa ajunga toti copiii sa se dea pe tobogan sau sa intre in casuta.Clovnii prezentatori au fost la mare inaltime si la propriu si la figurat, pe podiumul foarte bine amplasat unde si micii artisti au prezentat niste programe tare dragute. Inclusiv Corul Bim-Bam a fost prezent!

Clubul Parintilor a fost locul de desfasurare a conferintelor si forumurilor unde sambata, 21 septembrie 2002, a participat si parinti.com.


Reprezentantii site-ului, Noemi Sirbu (administrator), Adrian Mateescu, Anne Marie Mateescu, Mariana Abagiu si Nicolae Abagiu (membri) au asteptat copiii inca la intrare cu baloane portocalii si autocolante, inscriptionate cu adresa site-ului.

In jurul orei 14 a avut loc conferinta cu tema: "Modalitati de educatie prin intermediul internetului", conferentiar: Adrian Mateescu.

Conferinta a fost constituita din doua parti: in prima parte a fost prezentat rolul internetului in comunicarea interumana si in educatie (e-mail, liste de discutii, grupuri de stiri, chat, IRC, web, forum), in cea de-a doua parte fiind prezentat modul in care toate acestea au fost aplicate in cadrul site-ului parinti.com.

Forumurile moasei Vania Limban de la Active Center au fost cautate cu interes de viitorii parinti. Dintre temele discutate: nasterea activa, participarea tatalui la nastere.

Si Mater Consult a avut niste prezentari foarte bune.

Aproape toate firmele au avut de impartit mici cadouri participantilor: ba un scutec pe marimea bebelusului, ba o crema sau reduceri de pret, foarte apreciate de public.

Le multumim celor care au luat parte la manifestare si sa ne revedem in 2003!.

"Babyexpo 2002" | cont nou | 3 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
04.11.02 09:37: zizee
Wow! asta da surpriza! ;-) dar asta e tot? :-(
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 3.4
voturi 5


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent