· articole
· intamplari

Bebeloo, for the little starMotive florale sau etnice, cu iz de folclor, nuanţe neutre de bej, roz prăfuit sau chiar fuchsia, imprimeuri jucăușe, în culori tari și îndrăznețe – așa sunt în câteva cuvinte noile colecții de toamnă-iarnă Bebeloo.

Odată cu venirea toamnei și începerea școlii, copilul tău cu talent și personalitate știe că e timpul pentru hăinuțe noi! Hăinuțe care să îl facă remarcat și care să fure privirile oricui. Colecțiile includ paltonașe, rochiţe, fustiţe, pelerine şi cizmuliţe de ploaie, pantaloni şi pulovere, o multitudine de hăinuțe vesele și atrăgătoare! Cu fiecare an, Bebeloo se adresează unui segment tot mai larg de vârste, iar acum poți găsi hăinuțe dedicate copiilor cu vârste între 0-14 ani.

Printre tendințele actuale se numără motivele florale, un must-have al acestui sezon, care te trimit cu gândul la stilul victorian.

Alături de acestea, sunt la loc de cinste și motivele etnice, cu iz de folclor, dar și cele abstracte. În această toamnă, culoarea vedetă este bleumarinul, care se regăsește în mai multe colecții, fie în varianta uni, fie “îndulcit” de nuanţe neutre precum ivoire-ul, bejul, rozul prăfuit sau chiar fuchsia. Paleta de culori este completată de nuanțe puternice de verde, roz sau galben. O adevărată explozie de culori și modele care vor să se împrietenească cu micuțul tău și să îl pună în valoare!

Colecțiile sunt prezentate unitar, astfel încât îți va fi foarte uşor să asortezi hăinuţele. Unde mai pui că găsești și accesorii care de care mai variate: ghiozdane, genți, căciulițe, mănuși, care completează perfect ținuta celui mic? Le găsești pe toate în același loc, ca să fii o mămică modernă, eficientă și atentă la detalii, aşa cum îi place oricărui micuț să aibă. Cu Bebeloo, for the little star in you, copilul tău va fi un școlar de nota zece și la ținute.

Colecţiile de toamnă-iarnă te aşteaptă în magazinele Bebeloo din București, în Băneasa Shopping City și Carrefour Feeria, iar în ţară în principalele centre comerciale din Cluj, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Satu Mare. De asemenea, poţi achiziţiona hainele Bebeloo şi pe www.bebeloo.ro

Pentru fetițe, Bebeloo propune câteva piese de rezistență pe care orice mică domnișoară trebuie să le aibă toamna aceasta în garderoba proprie: rochițele din tricot, combinate cu bolero-uri sau jachetuțe elegante, paltonașe din stofă, care merg perfect cu un set de caciulă, fular și mănuși în culori vii, din nou din tricot. Catifeaua este și ea la mare preț, pentru rochițe și jachetuțe sofisticate.


Colecția pentru băieței are ca element central cămașa în carouri, împreună cu veste de fâș, asortate cu pantaloni din denim sau reiat. Formele de animăluțe sunt foarte populare, iar culorile puternice se regăsesc și în cazul băiețeilor, în contrast cu cele mohorâte de toamnă. Băiețelul tău va fi pata de culoare și veselie în drum spre grădiniță sau școală, atrăgând privirile tuturor.

Atât în cazul fetiţelor, cât și în cazul băieţeilor, o categorie aparte este reprezentată de selecția de pelerine de ploaie și paltonașe. Acestea se pot combina cu cizmulițe de cauciuc cu imprimeuri jucăușe în culori tari şi îndrăznețe, care îl vor transforma pe micuțul tău într-o mică vedetă a clasei, si nu numai.

Și cei mai mici, cu vârste de până în 2 ani, primesc atenție specială: în cazul lor, culorile pastelate, calde, liniștitoare, în tonuri de bleu, galben și roz predomină în colecțiile nou apărute.

"Bebeloo, for the little star " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent