· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Beneficiile veninului de albine

Folosirea veninului de albine pentru combaterea sclerozei în plăci, a polenului pentru favorizarea digestiei şi a mierii ca cicatrizant sunt tratamente ce fac parte din terapia alternativă cunoscută sub numele de apiterapie, practicată în România şi care îşi are rădăcinile în antichitate.

Cum să te faci frumoasă cu
html">miere de albine

În Grecia antică, Hipocrate folosea mierea pentru a trata rănile şi romanii descriau polenul drept praful care dă viaţă. Stupul este cea mai veche farmacie naturală şi cea mai sănătoasă, explică Cristina Mateescu, directoarea generală a Institutului român de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultură (ICDA).

Ce trebuie să ştii despre insecte şi înţepăturile lor

La mine în sat, străbunica mea era vindecătoare şi folosea produsele stupului. Ea m-a inspirat, îşi aminteşte Dr. Mariana Stan, medic alopat clasic timp de mai mulţi ani, ea practicând în prezent la Bucureşti apiterapia, ce dă rezultate mai lent, dar acestea sunt mai durabile şi mai profunde.

Scapă de acnee cu ingrediente naturale

La Bucureşti există din anul 1984 un centru medical pentru apiterapie, primul de acest fel deschis pe plan mondial. Doina Postolachi, în vârstă de 34 de ani, vine aici de două ori pe săptămână pentru a face injecţii cu venin de albine (apitoxină), care îi dă speranţe în lupta cu scleroza în plăci. Cu un an în urmă, nu mai puteam să merg şi nici să intru în cadă. Picioarele mele erau lipite de sol, dar astăzi tratamentul cu venin mi-a redat puterea în picioare, pot să merg, pot să fac un duş, explică bucuroasă această poetă cu ochii albaştri, care nu a dorit niciodată tratamentele chimice obişnuite ce sunt însoţite de numeroase efecte secundare.

Mai multe beneficii ale veninului de albine pe RomâniaTV.net .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent