· articole
· intamplari

Biotics Baby - natural pentru refacerea florei intestinalBiotics Baby poate fi folosit inca din prima zi de viata a bebelusului, pentru a asigura popularea tubului digestiv cu o flora bacteriana echilibrata si pentru a preveni problemele de tranzit intestinal frecvente la aceasta varsta.

Pentru copiii de peste 1 an, Biotics Baby este util in timpul administrarii antibioticelor (pentru prevenirea diareei), pentru remiterea rapida a diareei acute si in cazul copiilor alergici (deoarece Biotics Baby ajuta organismul sa faca fata mai bine alergenilor). Pulberea Biotics Baby se poate suspenda in orice lichid, fara a schimba gustul sau proprietatile acestuia, astfel incat micutii o vor accepta cu placere.

Biotics Baby este disponibil in farmacii, la nivel national, la pretul recomandat de 18 RON (10 plicuri cu pulbere pentru bebelusi si copii).

.

"Biotics Baby - natural pentru refacerea florei intestinal" | cont nou | 4 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
15.07.09 14:41: miclescumirela
si eu am folosit biotics la Sabina si ia facut numai bine ,voma tot ce manca si avea si diaree acum ia trecut cu 2 zile de baut pliculetele biotics nu au gust pot fi puse in apa ,lapte sau chiar suc
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 3
voturi 4


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent