· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Biotics - Natural pentru refacerea florei intestinale

Odata cu venirea toamnei si inceperea anului scolar, creste riscul binecunoscutelor „raceli”.

Pentru imbunatatire imunitatii generale a organismului, medicii recomanda tot mai frecvent Biotics, medicamentul probiotic nr. 1 din Romania*. Biotics este disponibil atat sub forma de capsule pentru adulti – Biotics Ozone, cat si sub forma de plicuri cu pulbere suspendabila pentru bebelusi si copii – Biotics Baby.Datorita continutului de microorganisme din specia Lactobacillus, Biotics ajuta la cresterea imunitatii si prevenirea imbolnavirilor infectioase de sezon.

Biotics si Biotics Baby sunt produse cu actiune naturala, foarte bine tolerate inca din prima zi de viata a bebelusului si pana la varstnici.

Utilitatea Biotics si Biotics Baby este extinsa si pentru inlaturarea diareei sau a manifestarilor alergice. Capsulele Biotics pentru adulti au o dimensiune mica si sunt usor de inghitit, iar pulberea Biotics Baby se poate suspenda in orice lichid, fara a schimba gustul sau proprietatile acestuia, astfel incat micutii o vor accepta cu placere.

Biotics si Biotics Baby sunt disponibile in farmacii, la nivel national, la pretul recomandat de 15 RON (20 de capsule pentru adulti) si 18 RON (10 plicuri cu pulbere pentru bebelusi si copii).

*din punct de vedere al vanzarilor catre consumatori.

"Stiri: Stiri: Biotics - Natural pentru refacerea florei intestinale" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 3
voturi 4


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent