· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Biscuiti sarati : TUC Smantana si Ceapa


Kraft Foods lansează pe piaţa din România un nou sortiment de biscuiţi săraţi, TUC Smântână şi Ceapă.

Produsul se diferenţiază de snacks-urile tradiţionale prin conţinutul bogat de cereale şi aportul redus de grăsimi datorat procesului de coacere, şi nu prăjire, prin care este obţinut.

Fiecare pachet de TUC Smântână şi Ceapă (100g) conţine 27 de biscuiţi săraţi şi crocanţi, copţi în cuptor, cu aromă de smântână şi ceapă. Noii biscuiţi TUC reprezintă gustarea ideală pentru a-ţi potoli foamea între mese, iar datorită texturii uşoare şi crocante se topesc în gură, gustul lor fiind unic.

„Prin introducerea pe piaţă a noului sortiment continuăm consolidarea poziţionării TUC drept cel mai gustos snack, mereu la îndemână, ce înlocuieşte senzaţiile de foame cu momente unice de relaxare şi plăcere. Pe piaţa snacks-urilor, categoria produselor cu smântână şi cu ingrediente adăugate (ceapă sau verdeaţă) este pe locul 4 în topul preferinţelor consumatorilor români, după cele cu sare, brânză şi ardei. Sperăm ca noul TUC să fie apreciat de către consumatorii de snacks-uri sărate, la fel cum sunt şi celelalte sortimente din portofoliu”, declară Svetlana Macrinici, Brand Coordinator Biscuits, Kraft Foods România.

Portofoliul TUC în România cuprinde 3 arome: original, brânză, în 2 formate: 21g pentru a-l lua mereu cu tine, când eşti în mişcare, şi cel de 100g potrivit întâlnirilor cu prietenii.

Campania de susţinere a produsului va include TV tag, print, degustări în magazine şi materiale promoţionale dedicate.

Biscuiţii săraţi TUC, una dintre cele mai importante mărci internaţionale ale Kraft Foods, au fost lansaţi pentru prima oară în România în iunie 2010 sub sloganul “Mereu gustos, mereu la’ndemână“ şi au atins rezultate spectaculoase: în mai puţin de 1 an de la lansare au devenit lideri detaşaţi în segmentul în care activează, cel al biscuiţilor săraţi (crackers).

"Stiri: Stiri: Biscuiti sarati : TUC Smantana si Ceapa" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent