· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Bălăceală garantată cu gama pentru baie On Line Kids


jpg?width=364"/>
Copiii sunt ca „argintul viu”: sunt din ce în ce mai activi, le place să alerge, să sară, să se joace, să exploreze. Nevoia băiței de seară devine tot mai stringentă și în același timp, o provocare!
La această vârstă copii fie iubesc apa, fie le e frică de apă. Oricum ar fi, băița de seară este un spectacol în care părintele încearcă să își spele copilul, dar, până când ajunge șamponul să facă spumă, el deja vrea să facă altceva.

On Line a înțeles această provocare cotidiană a părinților și vine în întâmpinarea lor cu gama pentru baie On Line Kids .
Aceasta este alcătuită din 4 sortimente de produse Gel de duș 2 în 1 (pot fi folosite și ca șampoane). Designul jucăuș al recipientelor colorate, precum și etichetele cu urși, rățuște, vulpițe și văcuțe, va atrage cu siguranță atenția copiilor, iar aromele de ciocolată, fructe exotice, cireșe și lapte cu miere vor face din experiența băii de seară un moment plăcut și așteptat. Gelul de duș are formulă “fără lacrimi” și este extrem de delicat cu părul și pielea celor mici. În plus, spuma va oferi copilului suficiente resurse de joacă pentru ca acesta să stea în cădiță până când este spălat și ultimul degețel.

Totodată, gama oferă și două sortimente de săpun lichid, cu aromă de zmeură și piersică, pentru a te asigura că, după ce a explorat lumea, micuțul tău va avea grijă să se spele pe mânuțe.

Atât șamponul și gelul de corp, cât și săpunul lichid au un pH neutru și ingrediente atent alese pentru pielea sensibilă a copiilor, nu au alergeni și au fost testate dermatologic.
Prețul unui Gel de duș 2 în 1 este 7,80 RON și al unui săpun lichid este de 9,90 RON. Acestea sunt disponibile în supermarketuri și hipermarketuri pe tot cuprinsul țării.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent