· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Bolile de tiroida: Remedii naturale

Hipotiroidismul reprezintă o afecţiune ce apare atunci când glanda tiroidă nu produce o cantitate suficientă de hormoni, fapt ce afectează procesele metabolice ale organismului.

Incidenţa acestei afecţiuni este mai crescută la femei decât la bărbaţi, prin urmare specialiştii au tras concluzia că această afecţiune este influenţată de un dezechilibru al hormonilor estrogeni. Din fericire, există unele remedii naturale care pot ține afecțiunea sub control.

Citeşte şi
romaniatv.net/testul-care-iti-arata-daca-ai-sau-nu-probleme-cu-tiroida_161971.html">Testul care îţi arată dacă ai sau nu probleme cu tiroida

Algele marine. Iodul este esențial pentru producerea hormonilor tiroidieni, iar deficiența de iod provoacă hipotiroidismul.

Adevăruri ştiute şi neştiute despre metabolismul tău

Tincură de nuci verzi. Umpleţi un borcan cu coji de nucă, fără să le îndesaţi, şi turnaţi peste ele alcool alimentar, votcă sau ţuică de casă, cât să le acopere. Înfiletaţi borcanul şi lăsaţi-l la macerat vreme de 14 zile, apoi filtraţi şi puneţi tinctura astfel obţinută la răcoare, în sticle mici închise la culoare. Tinctura de nuci verzi poate fi folosită timp de doi ani de la data la care au fost culese nucile.

Mai multe remedii naturale pentru bolile de tiroidă pe RomâniaTV.net. .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent