· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Bratarile care au invadat Romania sunt CANCERIGENE

Un laborator din Milano, Italia, a anuntat in urma unor analize, ca aproape 20 de milioane de bratari din elastic colorat, de tipul RainbowLoom, confiscate de politia locala, sunt toxice.

Rainbow Loom sau bratarile impletite din elastice colorate au ajuns un adevarat fenomen in vara lui 2014. Produse in China, bratarile au invadat piata din Europa si Statele Unite, unde au fost purtate deopotriva de vedete, actori, si personalitati precum Ducesa de Cambridge, dar si de adolescenti si copii, scrie
net/bratarile-care-au-invadat-romania-sunt-cancerigene-italia-le-a-interzis_174254.html">RomâniaTV.net.

Inventate de un inginer chinez, bratarile impletite din elastic au ajuns un must have in 2014, insa nu sunt putini cei care au atras atentia asupra lor. Publicatia Daily Mail atragea atentia in vara ca bratarile purtate prea strans afecteaza circulatia sangelui.

Acum Rai News relateaza ca bratarile impletite au un continut ridicat detoxine. Ba mai mult, potrivit unui laborator din Milano, unde politia a confiscat 20 de milioane de bratari Rainbow Loom, acestea sunt cancerigene.

Citeşte şi Ciudate şi înfricoşătoare. Cele mai bizare accesorii handmade GALERIE FOTO

Bratarile impletite din elastice colorate au intrat in atentia autoritatilor pentru ca nu aveau marcajul CE, care indica produsele in conformitate cu specificatiile U.E. privind siguranta si sanatatea consumatorului, dar si a mediului. Rai News sustine, citand surse locale, ca materialul din care sunt confectionate bratarile are un continut ridicat de agenti cancerigeni chimici.

Citeşte şi S-a inventat brăţara care salvează vieţi. O simplă apăsare pe buton pune medicii în acţiune .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent