· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Bucura-te de soare impreuna cu bebelusul tau si NIVEA Baby Sun!

Anotimpul cald ┼či-a intrat ├«n drepturi, prilej ideal pentru a petrece clipe speciale al─âturi de bebelu┼čul t─âu: zile ├«nsorite la plaj─â, picnicuri la iarb─â verde sau plimb─âri pl─âcute ├«n natur─â. Expunerea micu┼úului t─âu la soare este extrem de benefic─â, ajut├ónd la fixarea vitaminei D ├«n corp, necesar─â pentru absorb┼úia calciului ├«n oase. ├Äns─â la fel de cunoscute sunt efectele negative ale soarelui, ce ac┼úioneaz─â mult mai rapid ┼či agresiv ├«n cazul pielii sensibile a copiilor. Pentru a te bucura ├«n siguran┼ú─â de zilele ├«nsorite petrecute ├«mpreun─â cu micu┼úul t─âu, NIVEA ├«┼úi ofer─â crema de protec┼úie solar─â NIVEA Baby Sun SPF 30 ┼či lo┼úiunea NIVEA Baby Sun SPF 50+, ce ├«nt├ómpin─â nevoile speciale ale pieli bebelu┼čului ┼či asigur─â protec┼úia eficient─â ├«mpotriva razelor nocive UVA/ UVB.Pielea bebelu┼čilor - sensibilitate crescut─â
├Än timp ce ne expunem la soare, celulele secret─â melanina, substan┼úa responsabil─â cu pigmentarea pielii. Acesta este principalul mecanism natural de ap─ârare a pielii ├«mpotriva razelor nocive UV. Pielea bebelu┼čului poate asigura protec┼úie natural─â ├«mpotriva efectelor nocive ale soarelui pentru o perioad─â foarte limitat─â: sunt suficiente ├«ntre 3 ┼či 5 minute p├ón─â la apari┼úia primelor arsuri. Tocmai din acest motiv, pielea micu┼úilor are nevoie de o aten┼úie sporit─â, al─âturi de o ├«ngrijire ├«n profunzime, pe toat─â durata expunerii la soare, iar alegerea unor produse eficiente, cu un factor de protec┼úie ridicat este cu at├ót mai important─â pentru ca cel mic s─â se bucure de o var─â frumoas─â.

Protecţie eficientă, de lungă durată
Pielea sensibil─â a bebelu┼čilor are nevoie de o protec┼úie eficient─â at├ót ├«mpotriva razelor UVB, ce cauzeaz─â arsurile, c├ót ┼či a razelov UVA, ce p─âtrund mai ad├ónc ├«n piele ┼či sunt responsabile pentru efectele nocive pe termen lung. Crema de protec┼úie solar─â pentru bebelu┼či NIVEA Baby Sun SPF 30 ┼či lo┼úiunea pentru protec┼úie solar─â ultra-ridicat─â NIVEA Baby Sun SPF 50+ ofer─â maximum de protec┼úie ├«mpotriva arsurilor solare ┼či a efectului negativ indus de ac┼úiunea razelov UV, datorit─â formulei de ├«nalt─â toleran┼ú─â, bazat─â pe un sistem echilibrat de filtre fizice ┼či organice, pentru ca micu┼úul t─âu s─â se poat─â bucura lini┼čtit de primele raze de soare din via┼úa lui.
Dezvoltate ├«n colaborare cu medici dermatologi ┼či pediatri, produsele con┼úin un complex pentru protec┼úie cu vitamina E, pro vitamina B5 ce ac┼úioneaz─â, de asemenea, ├«mpotriva radicalilor liberi indu┼či de razele UV, ├«mpiedic├ónd apari┼úia alergiilor. Produsele sunt rezistente la ap─â ┼či nu con┼úin alcool, parfum sau coloran┼úi. Formula delicat─â, ce respect─â nevoile fragile ale pielii, se absoarbe u┼čor, l─âs├ónd pielea fin─â ┼či catifelat─â.

O aplicare corect─â: c├ónd ┼či cum?
Produsele NIVEA Baby asigur─â un maximum de protec┼úie solar─â dac─â sunt aplicate pe pielea bebelu┼čilor sau a copiilor ├«ntr-o manier─â correct─â. A┼čadar, aplica┼úi cu generozitate crema sau lo┼úiunea de protec┼úie - altfel, factorul de protec┼úie va fi diminuat.
De asemenea, este important ca pielea copiilor s─â fie protejat─â ├«n permanen┼ú─â, chiar ┼či ├«n zilele ├«nnorate, sau ├«n timpul plimb─ârilor lungi, cu ma┼čina. Razele UVA p─âtrund prin nori sau sticl─â, av├ónd acela┼či efect nociv asupra pielii.
Preţuri recomandate:
Crema pentru protecţie solară NIVEA Baby Sun SPF 30 : 22.5 RON
Loţiunea pentru protecţie solară NIVEA Baby Sun SPF 50+: 33 RONSFATURI PENTRU O PROTEC┼óIE EFICIENT─é A PIELII BEBELU┼×ILOR ┼×I COPIILOR

´â╝ Evita┼úi expunerea direct─â la soare - ├«n special la orele pr├ónzului, ├«ntre 11 AM ┼či 3 PM. Nu uita┼úi: bebelu┼čii mai mici de un an nu ar trebui s─â fie deloc expu┼či la lumina direct─â a soarelui in aceast interval.
´â╝ Hainele ofer─â o protec┼úie suplimentar─â, ├«ns─â aten┼úie: doar cele uscate ┼či opace. Hainele umede permit unor cantit─â┼úi mai mari de radia┼úii s─â p─âtrund─â p├ón─â la piele. Cea mai eficient─â protec┼úie este asigurat─â de ┼úes─âturi dense din bumbac, denim sau satin. Cel mai slab nivel de protec┼úie este oferit de ┼úes─âturile mai largi, din materiale creponate. De asemenea, e important s─â v─â asigura┼úi c─â micu┼úii poart─â p─âl─ârii cu boruri c├ót mai largi, pentru a acoperi zonele sensibile ale fe┼úei ┼či g├ótului.
´â╝ Nu uita┼úi de protec┼úia solar─â pentru ochi: folosi┼úi ochelari de soare cu filtru UV, de calitate.
´â╝ Folosi┼úi produse de protec┼úie solar─â cu spectru larg de filtrare, ce protejeaz─â at├ót ├«mpotriva razelor UVB, c├ót ┼či a celor UVA. Aplica┼úi cantit─â┼úi suficiente de produs ┼či nu uita┼úi de zonele mai sensibile: ochi, urechi, g├ót, scalp ┼či spate.
´â╝ Repeta┼úi aplicarea o dat─â la dou─â ore, sau chiar mai frecvent: dup─â ├«not, dup─â folosirea prosopului sau ├«n cazul transpira┼úiei excesive.

"Stiri: Stiri: Bucura-te de soare impreuna cu bebelusul tau si NIVEA Baby Sun!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent