· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Bucură-te de Ziua Copilului încă din perioada de sarcină

Copilul tău este mereu o bucurie şi merită sărbătorit în fiecare zi. Nu doar de 1 iunie. Dar mai ales atunci. Pentru a intra în atmosfera de sărbătoare, dinainte ca fiul sau fiica ta să vină pe lume, îţi propunem să sărbătoreşti Ziua Copilului alături de noi, făcându-i primul cadou.

Stem SURE îţi oferă un abonament gratuit de Pilates Prenatal la toate trusele de recoltare achiziţionate săptămâna aceasta, în perioada 1- 4 iunie 2010.

Stem SURE, compania daneză de recoltare a celulelor stem, este una dintre cele mai performante companii de profil din Europa. Intrată pe piaţa din ţara noastră în urmă cu un an, reprezentanţa în România a Stem Care Danemarca, a reuşit să se impună în domeniul recoltării şi stocării celulelor stem prin servicii de tip premium, unice în România.

Recoltarea de celule stem la naştere reprezintă şansa pe care i-o oferi copilului tău la o viaţă mai bună, mai sănătoasă şi mai lungă. Cu o aplicabilitate în peste 70 de afecţiuni, celulele stem reprezintă viitorul terapeutic. Procedura de recoltare este simplu de realizat, neinvazivă şi cu şanse excelente de reuşită. Oferă-i un cadou de Ziua Copilului puiului tău ce urmează să îţi bucure zilele şi nopţile şi semnează un contract de recoltare în perioada 1-4 Iunie, beneficiind astfel de un program complet, pentru toată perioada de sarcină care ţi-a mai rămas, de Pilates Prenatal în cadrul Lady Fit (www.ladyfit.ro), singura sală de sport din Bucureşti dedicată exclusiv femeilor.

Informaţii suplimentare:
www.stemsure.ro.

"Stiri: Stiri: Bucură-te de Ziua Copilului încă din perioada de sarcină" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent