· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: CNA a lansat campania: Nu lasa copilul educat de televizor

Consiliul National al Audiovizualului a demarat, marti, o campanie care se adreseaza parintilor si prin care se urmareste constientizarea acestora in legatura cu riscurile la care sunt supusi copiii care urmaresc programe TV ce contin scene de violenta.

Campania Nu lasa copilul educat de televizor face parte dintr-un proiect PHARE si va fi promovata prin intermediul a 3 spoturi care prezinta efectele pe care le poate avea urmarirea, de catre copii, a unor programe nepotrivite.

Productia spoturilor a costat 40 de mii de auro, iar difuzarea in media a campaniei va fi gratuita, reprezentantii CNA anuntand ca spoturile au fost deja trimise mai multor posturi de televiziune care au inceput sa le difuzeze.

Primul spot, lansat marti, va rula intre 4 si 6 saptamani, iar campania se va incheia in februarie anul viitor.Potrivit lui Sorin Psatta, director de cercetare al Agentiei Graffiti BBDO si expert la proiectul PHARE, citat de NewsIn, cele 3 spoturi sunt construite pe structura cauza-efect: primul prezinta un copil care este victima pasiva a violentelor de la televizor, iar urmatoarele doua prezinta consecinta a ceea ce se intampla in primul spot.

Campania face parte din proiectul PHARE Consolidarea si dezvoltarea expertizei profesionale in sectorul audiovizual din Romania, gestionat de CNA.

Obiectivul campaniei este intarirea capacitatii Consiliului National al Audiovizualului de a aplica in Romania politicile audiovizuale ale Uniunii Europene, armonizarea cu acquis-ul european din domeniu, precum si cresterea eficientei si transparentei CNA in monitorizarea si sanctionarea incalcarii legii in mai multe domenii.hotnews.ro.

"Stiri: Stiri: CNA a lansat campania: Nu lasa copilul educat de televizor" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent