· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: CORD BLOOD CENTER lansează creditul pentru celule stem

Toți știm cât de mult se schimbă viața unui cuplu atunci când apare un nou membru al familiei. Întreaga lume se răstoarnă, prioritățile se schimbă brusc, iar toată atenția părinților este concentrată pe cel mic. Acest lucru se reflectă și în cheltuielile familei, din care o parte importantă merge acum către copil. Așa că fiecare leu în plus contează, chiar și când este vorba de sume care înainte păreau neînsemnate.


Iată de ce CORD BLOOD CENTER este alături de viitorii părinți, atunci când aceștia decid să asigure sănătatea copilului lor. Prima bancă de celule stem din România și-a propus să le facă viața mai ușoară și facilitează clienților săi accesul la creditul pentru celule stem, realizat în parteneriat cu Banca Transilvania. Acest credit oferă o sumă maximă de 1.000 euro (în echivalent lei), rambursabilă în 12 rate lunare, pentru a recolta la naștere prețiosul sânge placentar. Suma acoperă costurile serviciului medical de recoltare, de 3.270 RON.

Gândit special pentru cea mai provocatoare perioadă pentru un părinte - primul an din viața copilului, creditul pentru celule stem are multiple avantaje. În primul rând, există posibilitatea achitării creditului în avans, fără penalităţi. Gradul de îndatorare este de până la 70%, fiecare părinte fiind liber să aleagă un procent potrivit cu situația sa financiară. Ratele pot fi achitate direct din contul curent, iar creditul poate fi accesat atât de soţi, cât şi de rudele de gradul I. Nu în ultimul rând, costurile asociate creditului sunt foarte reduse – dobânda fiind ROBOR6M + 5,25 pp=12,2%.

Exemplu de calcul:
 Valoare credit: 3.270 RON
 Perioadă creditare: 12 luni
 Dobânda ROBOR 6M + 5,25 pp
 Comision de analiză: 0 RON
 DAE (Dobânda Anuală Efectivă): 12,91 %
 Rata lunară: 290,84 RON
 Valoarea totală de rambursat: 3.490,10 RON
Documentele necesare pentru a beneficia de acest credit sunt: acte doveditoare de venit (adeverinţă de venit şi copie după cartea de muncă); alte acte doveditoare de venit (pensii, chirii, dividende, alte venituri cu caracter permanent); fişa fiscală pentru anul anterior; acte de identitate soţ/soţie; contract de servicii semnat cu CORD BLOOD CENTER.

Astfel, cu ajutorul acestui credit, părinții vor pune “centura de siguranță” copilului lor, valorificând momentul unic de la naștere, fără să simtă deloc povara acestor costuri și concentrându-și întreaga atenție și energie pe noul născut. Mai multe informații pot fi obținute de la oricare dintre sediile CORD BLOOD CENTER din București, Cluj sau Timișoara sau de pe www.cordcenter.ro, precum și de la oricare din unităţile teritoriale ale Băncii Transilvania din întreaga ţară.

"Stiri: Stiri: CORD BLOOD CENTER lansează creditul pentru celule stem" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent