· articole
· intamplari

COSMOS 2012 - Mit si AdevarIn perioada 1 – 11 noiembrie 2012 va avea loc un eveniment in premiera in Romania: “COSMOS 2012 - Mit si Adevar”.
Este vorba despre expozitia cu cea mai mare colectie de obiecte si echipamente originale din spatiu, utilizate in celebre programe spatiale europene, americane si rusesti, precum Sputnik, Explorer sau Apollo.

com/qn62wh.jpg"/>
Exponatele sunt aduse din Germania si alcatuiesc una dintre cele mai mari colectii personale de obiecte folosite in misiuni spatiale, atestata de Guinness World Records, care apartin lui Tasillo Römisch (Roemisch).

Festivitatea de lansare va avea loc pe 1 noiembrie, la ora 10.00, in cadrul unei conferinte de presa, la care vor participa autoritatile Sectorului 3, alaturi de invitatul de onoare, Dumitru Prunariu, primul si singurul roman care a zburat vreodata in spatiu.

De la costumul de zbor al cvadruplului cosmonaut rus Iuri Usaciov, pana la manusa lui Iuri Gagarin, prima fotografie a lui Gagarin pe statia spatiala ISS, pana la obiecte ce tin de viata in spatiu – hrana, bautura, igiena, dormit -, roci si pamant stelar vor fi expuse la Iris Titan Shopping Center, Bucuresti, in perioada 1-11 noiembrie 2012. Mai mult decat atat, organizatorii vor pregati o serie de ateliere de cunoastere pentru copii si vor amenaja un spatiu special in care vor putea fi vizionate imagini si inregistrari video din spatiu.
"COSMOS 2012 - Mit si Adevar" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent