· articole
· intamplari

Cadouri amuzante pentru tați

Aniversarea sa, ziua onomastică sau o nouă reușită profesională sunt doar câteva dintre ocaziile în care îți poți felicita tatăl oferindu-i un cadou.

Cu atât mai mult ai nevoie de idei inspirate de daruri având în vedere că ne aflăm în luna decembrie și trebuie să preiei rolul de Moș Crăciun pentru toți cei dragi ție, inclusiv pentru părinți.


Indiferent de evenimentul pe care vrei să îl marchezi oferind cadouri pentru tați, noi îți sugerăm să mizezi pe cele amuzante. Iată câteva propuneri!

Articole vestimentare personalizate 


Cauți un cadou amuzant și, totodată, practic? Optează pentru diverse obiecte vestimentare personalizate. Un tricou, o șapcă, un hanorac sau poate chiar un șorț de bucătărie, imprimate cu mesaje sau desene haioase, reprezintă daruri accesibile ca preț, dar și versatile, deoarece pot fi incluse ușor în ținute. Cu siguranță vorbim despre un dar pe placul taților care au simțul umorului!

Brelocuri. năstrușnice! 


Tatăl tău este mereu pe fugă și a făcut un obicei din a-și pierde cheile mașinii de fiecare dată când se grăbește către serviciu? Îți propunem să alegi un cadou cât se poate de potrivit în acest context: un breloc care funcționează precum un identificator de chei, acționat printr-un simplu fluierat! Ajută-ți părintele favorit să uite de stresul căutărilor cheilor prin buzunare - și, de multe ori, prin întreaga casă! - cu ajutorul unui astfel de breloc inteligent pe care îl poți comanda din oferta celor de la Gift4you. 

Căni personalizate 


Cănile personalizate sunt un cadou ideal pentru oricine și pentru orice ocazie. Așadar, dacă îți dorești un dar simbolic, dar și util pentru tatăl tău, le poți alege fără a-ți face griji că nu ai ales un cadou original; prin personalizare, orice obiect devine unic. Tot ce ai de făcut este să îți pui creativitatea la treabă și să creezi un mesaj plin de haz care va fi imprimat pe modelul dorit de cană. O idee foarte bună este să alegi cănile termice, care păstrează temperatura lichidului din interiorul lor. 

Plachetele decorative 


Din categoria cadourilor amuzante pentru tați cu care nu poți da greș fac parte și plăcuțele decorative. La fel ca în cazul cănilor sau al articolelor vestimentare, acestea fi personalizate cu texte și desene care stârnesc zâmbetele celor care le privesc. Poți alege o plachetă personalizată pe care tatăl tău să o poată așeza în camera sa, în orice alt loc din casă sau chiar la birou. 

Gadgeturi care asigură distracția 


În cazul în care ai la dispoziție un buget mai mare pentru cadoul tatălui tău, orientează-te și către o altă variantă la fel de inspirată precum cele prezentate până acum: gadgeturile care oferă distracție garantat! De exemplu, din magazinele online poți comanda un joc electronic de tras cu arcul, precum și diverse alte accesorii de acest tip, cum ar fi amplificatoarele video sau un set mini de DJ - secretul petrecerilor incendiare!

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru tata de Crăciun, grăbește-te să îți alegi din timp produsele preferate din oferta magazinelor. În acest mod, te asiguri că vei avea ocazia să optezi pentru darurile pe care ți le dorești pentru cei dragi, înainte ca stocurile să se epuizeze!


Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: Unsplash.

"Cadouri amuzante pentru tați " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre :
Noua structura a anului scolar 2012-2013 si programul

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent