· articole
· intamplari

Cadouri utile pentru bebelusii pana intr-un an
Cānd vine vorba despre cadourile pentru cei mici, noi părinții, suntem īntotdeauna tentați să cumpărăm o mulțime de daruri pentru a-i impresiona pe copii.Īnsă, īn realitate aceștia nu au nevoie de atāt de multe lucruri, fiind vārsta la care nu pot aprecia cu adevărat valoarea obiectului. Iată cāteva idei de cadouri utile pentru bebelușii, dar și practice pentru mămici!

Dacă la o primă vedere, alegerea cadourilor pentru bebeluși poate părea o activitate relaxantă, adevărul este că misiunea se dovedește a fi una extrem de dificilă. Pe lāngă rolul educativ pe care trebuie să īl aibă, jucăriile trebuie să fie și distractive, frumos colorate și neaparat din materiale calitative. Așadar, iată cāteva idei de jucării pentru bebeluși, pe care și mămicile le īndrăgesc.

Jucării muzicale.
Īn primele luni de viață, bebelușii sunt atrași de orice zgomot din jurul lor, tocmai din acest motiv jucăriile cu o gamă variată de sunete și imagini le stārnesc un adevărat chef de joacă. O dată ce vor descoperi care sunt sunetele pe care jucăria le scoate, instrumentu de joacă devine mult mai captivant. Ai grijă, īnsă, să alegi jucăriile muzicale ale căror componente nu īl rănesc.

Carte din material textil.
Prima carte a bebelușului poate fi unul dintre cadourile inspirate, care să īi folosească īn primul an de viață. Cărticelele sunt realizate din pluș și fiecare pagină pe care o au este colorată diferit, pentru a atrage atenția. Mai mult de atāt, conțin sunete care īl īncāntă pe cel mic, dar și accesorii pentru dentiție.

Zornăitoare.
Īn această categorie intră toate jucăriile care scot sunete sau au culori luminoase. Au fost create pentru a-i menține captivați pe cei mici, dar și pentru a le dezvolta abilitățile senzoriale și motorii. Jucăriile zornăitoare īi vor ține ocupați pe bebelușii plini de energie.

Centru de activități.
Este un spațiu īntreg de joacă numai pentru bebeluș. Centrele de activități conțin mai multe jocuri, care īl vor ajuta pe cel mic să īși dezvolte simțuri precum: văzul, auzul sau simțul tactil, dar și să īși īntărească mușchii gātului și al umerilor. Materialul din centrul de jucării este unul moale și non-toxic, activitatea fiind desfășurată īn deplină siguranță. Bebelușul se poate juca atāt pe spate, pe burtică, cāt și īn șezut sau de-a bușilea.

Premergător.
Potrivit īncă de la vārsta de 6 luni, premergătorul este jucăria multifuncțională care īl va ajuta să descopere lumea. Dotat cu un suport stabil, un premergător īl ajută pe cel mic să īși dezvolte capacitățile motorii și coordonarea mānă-ochi. Ei īnvață să facă primii pași mult mai repede și mai ușor, fără să depindă de ajutorul părintelui.

Kit de amprentă.
Un cadou potrivit pentru amintirea copilului, dar și a părinților. Un kit de amprentă te va ajuta să păstrezi amintirea piciorușelor sau a mānuțelor bebelușului pentru ani īntregi. Poate fi păstrat īntr-o ramă īn camera copilului ori un cadou ideal pentru bunici, pentru a-l simți mereu aproape pe cel mic.

Sursa: Digital Workforce
Link foto .

"Cadouri utile pentru bebelusii pana intr-un an" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent