· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Calciu-Sandoz Forte

Stiai ca, dintre toate mineralele, calciul se gaseste in cantitatea cea mai mare in organism? Si mai exact, ca cea mai mare proportie se gaseste in oase?Calciul joaca un rol important in functionalitatea organismului, fiind esential pentru sistemul nervos, muschi si functiile inimii, precum si pentru coagularea sangelui. In plus, calciul intermediaza actiunea a numerosi hormoni. Pentru a-si indeplini toate aceste roluri, calciul trebuie sa patrunda in tesuturile respective in concentratia optima.

Compania Sandoz este prima din lume care a produs pastila efervescenta cu calciu si tot prima care se ocupa neincetat din 1929 de protectia oaselor, pentru ca, surprizator, adesea ne ocupam de protejarea lor la exterior si neglijam protectia din interior, datorata consumului de calciu.


In Europa, deci si in Romania, consumul de calciu este mult sub necesarul optim pentru toate categoriile de varsta.Compania Sandoz a creeat mai multe forme de comprimate efervescente de calciu , toate avand un gust delicios, una dintre ele fiind Calciu-Sandoz Forte 500 mg.

Calciu-Sandoz ForteÂź 500 mg este indicat in: tratamentul deficitului de calciu, atunci cand necesarul de calciu al organismului este crescut (perioada de crestere, sarcina, alaptare), in tratamentul adjuvant al osteoporozei cu diferite cauze (post-menopauza, senila,determinata de corticosteroizi, post gastrectomie sau imobilizare).
Comprimatele efervescente sunt foarte usor de utilizat, trebuie doar dizolvate intr-un pahar cu apa.La adulti, doza recomandata este de 1 g calciu (2 comprimate efervescente Calciu-Sandoz Forte 500 mg) pe zi.
La copii, doza recomandata este in functie de varsta: intre 6 ani - 10 ani 500 mg calciu (uncomprimat efervescent Calciu-Sandoz Forte 500 mg) pe zi, iar la copii cu varsta peste 10 ani doza recomandata este de 1 g calciu (2 comprimate efervescente Calciu-Sandoz Forte 500 mg) pe zi.

Calciu-Sandoz Forte 500 mg contine saruri de calciu usor solubile si ionizabile in cantitatimari, ce permit un supliment adecvat de calciu.

Cu un aport adecvat de calciu si absorbtie optima, Calciu Sandoz Forte va protejeaza oasele in interior!.

"Stiri: Stiri: Calciu-Sandoz Forte" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent