· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Calcivid Citrat

╚śtia╚Ťi c─â cel mai r─âsp├óndit mineral din organism este calciul? Prezent ├«n oase ╚Öi din╚Ťi ├«n propor╚Ťie de 99% , calciul are un rol esen╚Ťial ├«n buna func╚Ťionare a inimii, coagularea s├óngelui, contrac╚Ťiile musculare. Caren╚Ťa de calciu poate provoca dezechilibre grave.
B├ęres , lider ├«n categoria de suplimente nutritive pe pia╚Ťa din Ungaria, aduce ├«n Rom├ónia CalciviD citrat ÔÇô o formul─â de calciu ce nu afecteaz─â func╚Ťionarea normal─â a rinichilor, nici chiar la administrarea pe termen lung.

CalciviD formula citrat este indicat tuturor persoanelor care necesit─â suplimentarea aportului de calciu, chiar ╚Öi celor care prezint─â contraindica╚Ťii la administrarea s─ârurilor de calciu sau nu r─âspund la tratamentul cu alte formule de calciu.Produs majoritar din substan╚Ťe naturale, CalciviD citrat poate fi luat pe stomacul gol, nu irit─â mucoasa gastric─â ╚Öi nu necesit─â prezen╚Ťa de acid clorhidric.

Resorbindu-se rapid ├«n cantitate suficient─â, CalciviD citrat aduce doza de calciu necesar─â s─ân─âta╚Ťii ╚Öi rezisten╚Ťei oaselor, dar cu un rol important ╚Öi ├«n circula╚Ťia s├«ngelui ╚Öi ├«n func╚Ťionarea normal─â a inimii.
La asimilarea eficient─â contribuie ╚Öi con╚Ťinutul de vitamina D din combina╚Ťia optim─â indispensabil─â a formulei CalciviD citrat: 300 mg calciu citrat ÔÇô leg─âturi organice ╚Öi 200 UI vitamina D3.

B├ęres este un produs cu tradi╚Ťie ├«n Ungaria, fiind recunoscut pentru substan╚Ťele majoritar naturale folosite ├«n produc╚Ťie. Compania este prezent─â ├«n ╚Ťara de origine cu peste 50 de produse, fiind ╚Öi liderul de pia╚Ťa ├«n categoria de suplimente nutritive.

Obi╚Önui╚Ťi-v─â cu s─ân─âtatea!.

"Stiri: Stiri: Calcivid Citrat" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent