· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Campanie a ministerului Educatiei pentru prevenirea gripei aviare

Autor: Onush
data publicarii: 21.05.06
Ministerul Educatiei si Cercetarii in colaborare cu Ministerul Sanatatii, UNICEF, USAID si cu organizatia John Snow a lansat in cadrul Programului National de Educatie pentru Sanatate in Scoala Romaneasca, initiat si derulat de MEdC, Campania de educatie si informare asupra gripei aviare, anunta un comunicat al Ministerului.

Campania va debuta prin distribuirea catre Inspectoratele Scolare Judetene si apoi spre elevi, incepand de luni 22 mai 2006, a 40 000 de postere, 22 000 de fluturasi si 60 000 de brosuri continand cele mai importante norme de igiena pentru prevenirea transmiterii virusului gripei aviare.

In prima etapa a campaniei, materialele vor fi distribuite in judetele care au fost si sunt direct afectate de virusul gripei aviare: Alba, Brasov, Bacau, Braila, Buzau, Bucuresti, Calarasi, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Ialomita, Ilfov, Prahova, Sibiu, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea. In cea de a doua etapa vor fi tiparite materiale suplimentare pentru distribuire pe tot teritoriul tarii.Materialele informative distribuite in unitatile de invatamant vor fi folosite ca suport in cadrul orelor de dirigentie a orelor de educatie pentru sanatate precum si in cadrul sedintelor cu parintii.

De asemenea, MEdC va organiza, in perioada 8-10 iunie 2006, Seminarul National de Educatie pentru Sanatate in colaborare cu UNICEF Romania, precizeaza sursa.Sursa: hotnews.ro.

"Stiri: Stiri: Campanie a ministerului Educatiei pentru prevenirea gripei aviare" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
28.05.06 13:47: res
Iarasi o formalitate? Efectul va fi exact invers.
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent