· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Cand copii cresc, casele se transforma. Cum faci sa fie simplu?


Daca ai realiza un colaj de imagini al unei case in care cresc copii, ai putea sa iti dai seama cat de mult este influentat designul interior, tipul de mobila, dispunerea ei si modul in care facem
interiordesigner.ro/decorare_design_interior.html">decorari pe masura ce acestia inainteaza in varsta.

Evident, cele mai multe transformari apar in camera copilului unde la fiecare 6 luni, sau chiar mai des, schimbi cate ceva. Leaganul cu un patut, aplica tip Mickey Mouse cu o aplica tip Spiderman sau printese, dulapul cel mic cu un dulap mai mare pentru ca acesta sa fie facut mai tarziu din nou mic pentru a face loc unui birou de scoala. Peretii au si ei de suferit: de la pozele cu desene animate lipite, pana la desene abstracte realizate cu pixul, carioca sau rujul mamei ori desenele realizate de un profesionist care sa te faca sa crezi ca esti intr-un castel ce nu poate fi atacat niciodata sau intr-un pantof urias de clestar.

Este frumos sa poti sa privesti cu detasare toate aceste transformari, dar aflat chiar in mijlocul evenimentelor, cand tu trebuie sa muti, sa stergi, sa varuiesti, sa vopsesti si sa o iei de la capat, devine destul de complicat. Pentru a te bucura si tu de aceste clipe frumoase ale copilariei copiilor tai, poti sa alegi varianta mult mai simpla, avantajoasa si eleganta: sa apelezi la profesionisti in domeniu cum ar fi compania de amenajari interioare Art Deco Zone .

Este mai simplu pentru ca tu vii doar cu ideile – sau mai bine spus, tu le transmiti ideile celui mic - iar ei se ocupa de tot de la proiectare pana la curatenia finala. Nu trebuie sa te gandesti de unde cumperi nu stiu ce nuanta de vopsea, nu trebuie sa iti faci griji cum masori nu stiu ce birou pentru a incapea perfect. O astfel de companie este formata dintr-o echipa de oameni profesionisti fiecare in domeniul sau: proiectare, design interior, zugravit, varuit, tamplarie si chiar in a face curatenia finala.

Lasand pe altcineva sa se ocupe de lucrurile complicate vei aprecia si tu mai mult toate aceste transformari. Te vei intoarce pur si simplu acasa si, impreuna cu copilul sau copii tai vei descoperi o cu totul alta camera decat cea pe care o cunoasteti, o camera adaptata pentru varsta celui mic.

Poti apela la o firma de amenajari interioare pentru orice transformare de care ai nevoie in casa ta si nu numai pentru camera copilului: pentru bucatarie, baie, dormitor vostru sau sufragerie pentru ca orice colt al casei este influentat intr-un fel sau altul de o noua etapa din viata ta. Important este ca aceste lucrari complicate sa le faci cu ajutorul unor speciaisti pentru a nu ti se parea o povara si a nu ezita sa schimbi atunci cand este nevoie sau cand simti ca decorul actual nu mai este potrivit.

Powered by SEO monitor .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent