· articole
· intamplari

Advertoriale: Advertoriale: Capsulele vaginale – o metodă contraceptivă locală avantajoasă

Te-ai saturat de pilule? Te temi de efectele lor secundare pe termen lung? Iubitul tău nu suporta prezervativul? Ce spui însa de capsulele contraceptive?

Capsulele vaginale cu clorură de benzalconiu sunt spermicide și antimicrobiene, cu alte cuvinte au acțiune dublă: anticoncepțional și antiseptic.

Pharmatex® capsule de la Laboratoire Innotech Internaţional, cu clorurã de benzalconiu, este o metodã contraceptivã localã fãrã limite legate de vârsta, de condiţiile fiziologice sau de o patologie medicalã.

Utilizarea Pharmatex® capsule are numeroase avantaje: acțiune duală (contraceptiv şi antiseptic ce oferă protecţie împotriva bolilor cu transmitere sexualã), se acordã fãrã prescripţie medicalã, acţioneazã rapid și de durată, poate fi folosit după naştere și în perioada de alăptare. Astfel, poți folosi Pharmatex® capsule fără griji dacă ai trecut de 35 de ani, dacă ești fumătoare sau alăptezi, dacă ai hipertensiune, hepatită sau diabet deoarece vei fi protejată de o sarcină nedorită fără a-ți face rău.

Nu are efecte adverse sistemice, nu are contraindicaţii, respectă flora vaginală și Ph-ul vaginal.


Pharmatex® capsule este o metodă contraceptivă locală recomandată de Organizația Mondială a Sănătății, ce poate fi utilizată fără nicio restricţie medicală.

"Advertoriale: Advertoriale: Capsulele vaginale – o metodă contraceptivă locală avantajoasă" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre contraceptia:
Metode naturale de contraceptie (planificare naturala)

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent