· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Care este legatura dintre schimbarea jobului si durerea de genunchi

Majoritatea oamenilor isi explica boala ca pe un ghinion pe care il au in viata, o nedreptate, mai ales daca e vorba despre o boala ereditara sau contactata de la altcineva. O astfel de gandire inseamna a fi impotriva legii responsabilitatii. Fiecare boala care apare in viata noastră ar provocate chiar de noi.

Citeşte şi
romaniatv.net/boala-moderna-in-aciune-nu-ignora-simptomele-ar-putea-fi-grav_182687.html">Boala modernă în acţiune: Nu ignora simptomele, ar putea fi grav

Boala reprezinta un semnal dat de corpul nostru, un mesaj pe care vrea să ajungă la noi. Supraconstiinta ta iti trimite un mesaj, deoarece unele dintre actiunile tale, dintre gandurile si vorbele tale sunt contra legii iubirii si a legii responsabilitatii. Nu serveste la nimic sa ai resentimente fata de natura sau sa te acuzi pe tine din cauza unei boli, este mai important sa primesti mesajul sa sa-i multumesti corpului tau pentru ca ti l-a trimis.

Citeşte şi Boala TĂCUTĂ care te omoară încet, dar sigur

Cand nu stii despre ce mesaj este vorba este suficient sa intrebi: Ajuta-ma sa aflu mesajul, nu inteleg despre ce este vorba. Acceptand sa il gasesti, faci un act de iubire fata de tine insuti. Oare de ce am din nou gripa? M-am saturat de atatea gripe! Imi ajunge!, Iar am migrene sau „Nu mai imi trece durerea de spate. Prin astfel de afirmatii, accepti sau refuzi propria ta responsabilitate. Daca pui intrebarile potrivite, supraconstiinta ta te va ajuta. Daca nu, frecventa bolilor tale sau a accidentelor va creste.

Citeşte şi SEMNE că eşti bolnav şi pe care nu ar trebui să le ignori

Cand intelegi, trebuie sa actionezi in consecinta, adica sa intreprinzi o actiune. Fiecare afectiune sau boala este un mesaj in sine. Dar raul nu este doar fizic. Metafizica, care inseamna a vedea dincolo de lumea fizica, demonstreaza acest lucru. Iata cateva exemple de afectiuni:

1) Artrita. A suferi de artitra inseamna a fi convins ca ceilalti profita de tine, iar criticile interioare nu sunt exprimate in mod deschis. Artitra afecteaza persoanele care nu stiu sa refuze si care emit acest lucru prin vibratiile lor. Oamenii actioneaza in functie de ceea ce primesc: profita de aceste vibratii. Mesajul artitrei se poate citi astfel: „Nu te mai gandi ca toata lumea profita de tine. Tu te supui. Afirma-te, spune nu cand ai ocazia. Cand alegi sa ii faci un serviciu cuiva, fa acest lucru dar fara sa ai asteptari. Nu mai critica si inceteaza sa mai vrei sa ii schimbi pe ceilalti.

Mai multe legături dintre bolile de care suferi şi viaţa pe care o duci pe RomâniaTV.net. .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent