· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Care este secretul unei casnicii fericite

Bărbaţii consideră că secretul unei căsnicii îndelungate şi fericite nu constă în compatibilitatea dintre personalităţile celor doi soţi, nici în existenţa unor interese similare, ci în frumuseţea femeilor cu care sunt căsătoriţi.

Citeşte şi Tipuri de neveste. Tu în care categorie te încadrezi pe
net/tipuri-de-neveste-tu-in-care-categorie-te-incadrezi_104323.html">RTV.NET ?

O cercetătoare din statul american Texas a descoperit că bărbaţii căsătoriţi cu femei frumoase au căsnicii mai fericite, iar nivelul de satisfacţie maritală se menţine în timp la un nivel înalt.

Nu acelaşi lucru se poate spune însă şi în cazul femeilor. Potrivit acestui studiu, gradul de atractivitate al soţului nu influenţează nivelul de fericire şi de satisfacţie al soţiilor.

Citeşte şi Cum poate duce fericirea în cuplu la divorţ? Află răspunsul la o întrebare bizară pe RomâniaTV.NET

Andrea Meltzer, profesor de psihologie la Southern Methodist University Dedman College of Humanities and Sciences, a stat de vorbă cu peste 450 de tineri căsătoriţi, pe parcursul unei perioade de patru ani. Analiza a inclus patru studii diferite, realizate pe patru grupuri de tineri căsătoriţi. Înainte de începerea studiului, fiecare participant a primit un scor de atractivitate din partea unui comitet independent de cercetători.

Află mai multe detalii despre secretele unei căsnici fericite pe RomâniaTV.NET.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent