· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Care sunt cele mai bune scoli gimnaziale din marile orase

Emoţii mari pentru părinţii care trebuie să-şi înscrie copiii la clasa pregătitoare. În mai puţin de o săptămână, pe data de 16 februarie, va începe înscrierea micuţilor la clasa pregătitoare. Ca şi anul trecut, părinţii au început să ia cu asalt cele mai bune şcoli din oraşul de reşedinţă.

Citeşte şi
romaniatv.net/clasa-pregatitioare-procedura-de-inscriere-in-clasa-pregatitoare_201230.html">Procedura de înscriere în clasa pregătitoare

Părinţii copiilor care împlinesc 6 ani până la 31 august 2015 au intrat în febra înscrierilor micuţilor în clasa pregătitoare. Potrivit calendarului înscrierii în învăţământul primar, în anul şcolar 2015-2016, părinţii trebuie să completeze cererile-tip de înscriere în intervalul 23 februarie -13 martie.

Citeşte şi Cele mai bune şcoli gimnaziale din Bucureşti

Alegerea şcolii la care înscrii copilul:
Toti copiii ai caror parinti cer inscrierea in clasa pregatitoare la scoala de circumscriptie vor fi inmatriculati la scoala ceruta, statueaza metodologia. Pe locurile libere se inscriu si, ulterior, se inmatriculeaza copiii care provin din alte circumscriptii scolare, inclusiv din alte localitati. Numarul locurilor libere la clasa pregatitoare este stabilit ca diferenta intre numarul de locuri alocate pentru clasa pregatitoare si numarul de copii din circumscriptie care trebuie inscrisi la acel nivel de clasa. De exemplu, daca in circumscriptia scolara a unei scoli exista 40 de copii care trebuie inscrisi la clasa pregatitoare, iar scoala a primit prin planul de scolarizare 50 de locuri la clasa pregatitoare, numarul de locuri libere este de 10. Metodologia mentine aceste date, prevazute si in proiectul pus in dezbatere.

Află care sunt cele bune şcoli gimnaziale din marile oraşe pe RomâniaTV.net. .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent