· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Carrefour Romania si Primăria Bucureşti pentru o capitală mai verde

Începând din această primăvară, Carrefour România s-a alăturat campaniei Primăriei Municipiului Bucureşti în campania ecologică “Capitala creste verde” care se află anul acesta la a doua ediţie şi continuă iniţiativa de anul trecut a Primăriei Municipiului Bucureşti de a pune bazele unei strategii pe termen lung de “înverzire” a oraşului.
jpg"/>

Campania “Capitala creşte verde”, ediţia a II-a, urmăreşte, în general, atingerea a două obiective esenţiale:
1. Realizarea unui program intensiv de curăţenie a Capitalei şi de îmbunătăţire a calităţii mediului.
2. Creşterea gradului de implicare şi de conştientizare a cetăţenilor oraşului;

Ca şi anul precedent, „Capitala creşte Verde” îşi propune să atragă atenţia bucureştenilor asupra problemelor de mediu cu care se confruntă metropola: deşeuri, poluarea apei şi aerului, praf şi mizerie stradală, spaţii verzi, spirit civic şi educaţie, mişcare în aer liber.

Programele acestui proiect vor continua pe parcursul celor opt luni, iniţiativele eco, destinate bucureştenilor, cuprinzând diverse activităţi, de la sport, artă, cultură şi până la turism, toate pictate în verde!

Angajaţii Carrefour au primit această iniţiativă a Primăriei Municipiului Bucureşti cu entuziasm şi participând în numar mare la acţiunile de salubrizare a spaţiului verde şi plantare de copaci în zonele indicate de oficialităţile locale.

O astfel de acţiune amplă la care angajaţii Carrefour au participat a avut loc săptămâna trecuta, sâmbătă, 24 aprilie, în zona căminelor din Grozăveşti, Bucureşti, unde alături de Asociaţia Studenţilor Bucureşti şi angajaţi ai instituţiilor locale spaţiul a fost rapid transformat prin plantarea de copaci şi flori.

”Ne bucurăm că am avut ocazia să participăm la acţiunile de ecologizare în cadrul proiectului iniţiat de Primăria capitalei întrucât strategia Carrefour presupune alături de implicarea socială şi protecţia mediului înconjurător, participând activ ca în acest caz dar şi prin încurajarea şi conştientizarea cetăţenilor. Prin unirea forţelor, chiar într-un timp scurt se pot face transformări mari, vizibile pentru locuitorii zonei vizate. Carrefour va continua să susţină proiectul Primariei Municipiului Bucureşti şi să răspundă prompt la solicitările Primăriei pentru o capitală mai verde şi mai curată” - Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour România.
"Stiri: Stiri: Carrefour Romania si Primăria Bucureşti pentru o capitală mai verde" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.33
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent