· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Cartea Recordurilor: Elevii din Dambovita au intrat in istorie la dans sincron

Autor: Cora
data publicarii: 16.03.07
Peste 2.600 de elevi din 23 de scoli si licee dâmbovitene au dansat în acelasi timp, pe aceeasi melodie, la Târgoviste, doborând astfel recordul care data din 2003, atunci când 875 de persoane dintr-o alta tara europeana au dansat sincron, transmite Mediafax.

Elevii au raspuns, ieri, la ora 16.00, initiativei Radio Minisat din Târgoviste de doborâre a recordului mondial la dans sincron.

La prima numaratoare, peste 2.600 de elevi, cadre didactice si parinti au dansat simultan, timp de sase minute, pe melodia „Follow the leader - The Soca Boys“. Evenimentul a avut loc în piata Tricolorului din Târgoviste, din fata Prefecturii. Repetitiile pentru dans au început joi, înca de la ora 14.00.

Doborârea recordului a întâmpinat câteva dificultati, din cauza conditiilor meteo. Reusita elevilor poate însemna intrarea municipiului Târgoviste în Cartea Recordurilor, în cazul în care oficialii acestei publicatii vor accepta probele, casete video si fotografii. Proiectul doborârii recordului mondial a fost initiat si dezvoltat de Radio Minisat Târgoviste ca o modalitate de sarbatorire a celor 12 ani de emisie.Sursa: Gardianul.

"Stiri: Stiri: Cartea Recordurilor: Elevii din Dambovita au intrat in istorie la dans sincron" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Cora

Evaluare
scor mediu 3.63
voturi 11


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent