· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Casa Soarelui si-a redeschis portile

Autor: onush
data publicarii: 06.08.05
Dupa o perioada tulbure, Casa Soarelui si-a redeschis portile * S-a reusit semnarea contractului cu CJAS, lucru asteptat de la finele anului trecut * Partea engleza implicata in proiect va incerca sa-si mentina finantarea, incepand deja strangerea de fonduri

Dupa o perioada agitata in care nu s-a stiut ce se va intampla cu Casa Soarelui, marti 3 august a.c., reprezentantii caminului au ajuns la un acord cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS)(.

)
Astfel, ieri au venit la Casa Soarelui 21 de copii din judetele Galati, Constanta, Giurgiu, Harghita, Suceava si Piatra Neamt. Suma alocata de CJAS pana la sfarsitul anului 2005 se ridica la 1,5 miliarde de lei, bani care vor fi folositi pentru asigurarea salariilor angajatilor, dar si a celorlalte cheltuieli aferente. (.)
Casa Soarelui este un asezamant de tip hospice unde se asigura ingrijiri paliative copiilor si tinerilor infectati cu HIV si cu boli terminale, din toate judetele tarii. Aici se asigura ingrijire medicala permanenta, locuri de joaca si de odihna pentru copiii bolnavi care pot ramane in Casa Soarelui pe o perioada de 5-7 zile.


Ziua de Constanta.

"Stiri: Stiri: Casa Soarelui si-a redeschis portile" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
29.03.10 21:56: nico1973
da, e frumos acolo , am fost , ca tatal meu are cancer ,e si pt bolnavi de cancer , au conditii bune ,
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de onush

Evaluare
scor mediu 2.33
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent