· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Casa e regatul tău, redă-i albul desăvârşit cu noul Cif Ultra White!

La fel ca în poveşti, când, la scurt timp după „a fost odată ca niciodată.”, apare ceva întunecat, într-o bună zi observi cum suprafeţele albe din casa ta cada, chiuveta, gresia şi faianţa au devenit între timp alb-cenuşii, fiind invadate de urme de calcar, depuneri de săpun şi rugină.


Mai mult, când te uiţi mai îndeaproape, vezi că în rosturile dintre plăcile de faianţă şi gresie s-au adunat pete de murdărie şi mucegai.

În acel moment, întreaga familie se aşteaptă de la tine să te transformi în regina cea curajoasă şi să salvezi situaţia. Nu este nevoie însă să începi lupta cu murdăria folosind tot arsenalul din dotare. E suficient un singur produs pentru o curăţenie ca-n poveşti ce va readuce albul desăvârşit în regatul tău: noul Cif Ultra White cremă cu agenţi de înălbire .

Cif Ultra White conţine, în fiecare picătură pe care o foloseşti, milioane de microparticule ce pătrund în profunzimea petelor de murdărie şi le înlătură, îngrijind totodată suprafeţele şi lăsându-le curate şi frumos strălucitoare. Foloseşte-l pentru a curăţa suprafeţele albe din casa ta şi le vei reda albul desăvârşit de altădată.Bineînţeles, aşa cum toate poveştile se încheie cu „şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”, după ce faci curăţenie cu Cif Ultra White, vei avea parte de fiecare dată de un final frumos!.

"Stiri: Stiri: Casa e regatul tău, redă-i albul desăvârşit cu noul Cif Ultra White!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent