· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Cascavalerii Gustului de la Hochland iti aduc premii de 100.000 de euro


In perioada 15 martie - 31 mai 2012, in cadrul promotiei nationale Cascavalerii Gustului te premiaza pachetele de Cascaval Hochland iti ofera sansa de a castiga 1.

000 de premii in valoare totala de 100.000 de euro si iti aduc idei de retete gustoase si magneti colectionabili!

Pachetele promotionale de Cascaval Hochland iti aduc idei pentru pregatirea meselor in familie. Fiecare dintre produsele participante la promotie ofera un premiu garantat ce consta intr-un un magnet haios si un pliant cu o reteta delicioasa cu cascaval. Lasa-te inspirata nu doar la gatit, ci si la povestit. Cei cinci Cascavaleri ai Gustului, sub forma unor magneti colectionabili, vor crea povestile perfecte pentru mesele alaturi de cei mici.

Cascaramis, Friganov, Papanini, Jonglero si Spadasino iti vor deschide calea catre cele 1.000 de premii a cate 100 de euro puse in joc! Cauta codul unic din fiecare pliant si afla daca ai castigat unul dintre cele 1.000 de premii. Ai trei optiuni pentru transmiterea codului unic: prin sms la numarul 1841, pe site-ul www.cascavaleriigustului.ro sau prin apel catre centrul Infoline Hochland Romania, telefon 021.409.90.90.

Pe site-ul www.cascavaleriigustului.ro gasesti toate detalii legate de promotie.

Pentru orice intrebare referitoare la modul de desfasurare a promotiei Cascavalerii Gustului te premiaza, linia Infoline Hochland Romania iti sta la dispozitie de luni pana vineri, la numarul de telefon 021.409.90.90 (tarif normal), intre orele 09:00 - 20:00.

Despre Hochland
Lider incontestabil pe segmentul branzeturilor din Romania, Hochland se mandreste cu o prezenta de 18 ani pe piata locala, numele sau fiind sinonim cu inovatia permanenta si calitatea garantata a produselor oferite. In Romania, Hochland detine doua unitati de productie proprii: prima la Sighisoara, infiintata in 1998 si specializata in productia de branza topita, a doua la Sovata, infiintata in 1999 si specializata in productia de cascaval si cedar.

"Stiri: Stiri: Cascavalerii Gustului de la Hochland iti aduc premii de 100.000 de euro" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent