· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Castiga o invitatie dubla la spectacolul: Pe urmele Iepurasului de Paste

jpg?oh=824657be2e4bc64b469bac93417b5426&oe=558082D6&__gda__=1437585981_585efa864af4c984074e0e1765bdc819"/>

Castiga una dintre cele 5 invitatii duble la spectacolul interactiv pentru copii “Pe urmele Iepurasului de Paste”, postand in TOPICUL CONCURSULUI raspunsul la indemnul nostru: Numeste doua personaje importante din spectacolul "Pe urmele Iepurasului de Paste". IMPORTANT
Biletele sunt valabile la reprezentatia din 4 aprilie, ora 11:00, de la Cinema Pro, din Bucuresti.

“Pe urmele Iepurasului de Paste” este un spectacol de teatru interactiv pentru copii care ii pofteşte pe cei mici in minunata lume a Iepurasului si a prietenilor sai.

Vanatorul padurii fermecate si Mica Zana fluturas cer ajutorul copiilor pentru a-l gasi pe Iepurasul de Paste, care este in mare pericol deoarece s-a ratacit in padurea din Wonderland.

Copiii pornesc in fabuloase aventuri care şterg limita dintre real şi fantezie si pasesc pe taramul magic al Palarierului Nebun din Tara Minunilor. Vanatorul si Zana fluturas vor reusi sa treaca de probele Palarierului datorita copiilor, care ii vor ajuta sa desluseasca ghicitori, sa cante si sa danseze, sa coloreze cel mai mare ou de Paste din lume, sa raspunda la intrebarile oglinzii fermecate a Printesei Alba ca Zapada, sa il pacaleasca pe lupul din povestea Capra cu trei Iezi. In cele din urma, Palarierul Nebun, impresionat de copii va dori sa porneasca si el in pe urmele Iepurasului de Paste.

ACCESEAZA TOPICUL CONCURSULUI AICI !
.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent