· articole
· intamplari

Cea de a treia ediţie a campaniei “1 pachet = 1 vaccin” a ajuns la finalPampers® donează către UNICEF suma necesară achiziţionării a 1,223,696 de vaccinuri anti-tetanos

Cea de a treia ediţie a campaniei “1 pachet = 1 vaccin” a ajuns la final. Prin această iniţiativă, Pampers® şi UNICEF şi-au propus eliminarea tetanosului matern şi neonatal la nivel global, pentru a le oferi o şansă la viaţă mamelor şi copiilor din ţările mai puţin dezvoltate. Cei doi parteneri au lansat, în ianuarie 2011, un nou apel către părinţii din România pentru a se alătura campaniei şi a face o schimbare în vieţile a milioane de oameni. Pentru fiecare pachet de scutece sau şerveţele umede Pampers® cumpărat în perioada ianuarie – februarie 2011, Pampers® donează către UNICEF suma necesară achiziţionării unui vaccin anti-tetanos.

Mulţumită implicării părinţilor din toată ţara, Pampers® donează contravaloarea a 1,223,696 de vaccinuri anti-tetanos către UNICEF în 2011.

Ca şi în ediţiile trecute, părinţii din România s-au implicat şi au fost printre cei mai activi susţinători ai campaniei. Ca un semn de mulţumire, Pampers® şi UNICEF încearcă, la rândul lor, să ofere nou-născuţilor şi proaspetelor mămici condiţii mai bune pe perioada spitalizării.
Astfel, Pampers® a donat elemente de mobilier şi scutece Pampers® pentru opt maternităţi, în patru oraşe din România. Cele 150 de pătuţuri neonatale, 75 de mese de înfăşat şi 75 de scaune pentru alăptat, împreună cu scutecele donate de către Pampers®, le vor oferi mamelor şi nou-născuţilor din aceste maternităţi o îngrijire cât mai bună.

Mămicile din România au fost cele care au decis oraşele în care au ajuns donaţiile Pampers®. În perioada ianuarie – februarie, ele au intrat pe pagina de Facebook „Lumea Mămicilor” (http://www.facebook.com/Lumea.mamicilor), s-au înscris în Mozaicul Pampers® pentru a susţine cauza globală a campaniei şi au votat oraşul preferat, pentru a ajuta comunitatea locală. Mulţumită susţinerii lor, donaţiile Pampers® au ajuns în maternităţile spitalelor „Cantacuzino”, „Filantropia” şi „Pantelimon” din Bucureşti, „Dumitru Popescu” şi Spitalul Clinic Judeţean Nr. 1 din Timişoara, „Cuza Vodă” şi „Elena Doamna” din Iaşi şi în maternitatea spitalului „Dr. I.A. Sbârcea” din Braşov.
Numeroşi artişti din România s-au alăturat celei de a treia ediţii a campaniei „1 pachet = 1 vaccin”. Susţinători ai campaniei în 2010 - Nico, Analia Selis, Anca Turcaşiu, Andreea Berecleanu, Rita Mureşan, Bianca Brad şi Chris Simion, cărora li s-au alăturat anul acesta Mihaela Cernea, Wilmark, Aurelian Temisan, Monica Davidescu, precum şi psihologul Cristiana Haica şi mama ambasadoare a campaniei, Tanța Nedelcu, au îndemnat părinţii din România să se alăture campaniei “1 pachet = 1 vaccin” în 2011.

Până acum, susţinători din întreaga lume ai campaniei iniţiate de către Pampers® şi UNICEF au reuşit, printr-un singur gest, să schimbe vieţile a 100 de milioane de oameni. În România, campania a dus la donarea sumei necesare achiziţionării a 5,8 milioane de vaccinuri. Cu fiecare gest de bunăvoinţă, părinţii din România şi din alte colţuri ale lumii au schimbat destinul a milioane de copii şi mame din 40 de ţări aflate în curs de dezvoltare, care sunt expuşi zilnic riscului de a se îmbolnăvi de tetanos.
Pentru aceasta, Pampers® şi UNICEF le mulţumesc..

"Cea de a treia ediţie a campaniei “1 pachet = 1 vaccin” a ajuns la final" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent