· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Ce afectiuni vindeca apa argintata

Apa îmbogăţită cu ioni de argint este produsă printr-un procedeu complex care implică folosirea electrolizei în scopul obţinerii unor ioni pozitivi suspendaţi într-o soluţie coloidală.

Citeşte şi
html">Reţeta veche de 2500 de ani care vindecă aproape orice boală. Cum se prepară

Trebuie mentionat faptul ca un ion de argint este de fapt un atom caruia ii lipseste un electron. Din acest motiv, atunci cand intra in contact cu alte elemente, are tendinta de a-si completa numarul de electroni de pe orbita, formand elemente cu totul noi.

De aceea, nu este indicat sa se ingereze apa cu ioni de argint, deoarece in combinatie cu elementele din sange pot duce la reactii chimice nedorite si la aparitia unei afectiuni numite argiria , care se manifesta prin colorarea pielii in gri-albastrui si prin afectarea, in timp, a organelor vitale.

Cel mai bine este ca apa argintata sa fie utilizata extern, pentru a trata afectiunile pielii, cum ar fi eczemele, dermatitele, infectiile cu fungi, dar si ranile deschise. In schimb, pentru utilizarea interna, este indicata apa cu argint coloidal.

Citeşte şi Cifra FAMILIEI dezvăluie MOŞTENIREA generaţiei tale

Desigur ca si aceasta trebuie luata conform indicatiilor de pe prospect si in urma unui consult amanuntit si a unui set de analize, pentru a descoperi daca nu cumva exista afectiuni ale inimii, ficatului ori rinichilor, caz in care este interzis un asemenea tratament.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent