· articole
· intamplari

Ce ai putea face acum în 24 de ore dacă ai mai fi pentru o zi copil
Cu toții ne aducem aminte de zilele frumoase ale copilăriei noastre, în care totul era mai simplu și mult mai frumos, iar zilele erau atât de lungi încât îți ajungeau întotdeauna orele de joacă.Între timp, cu toții am mai crescut, unii mai mult, alții mai puțin. Însă pe toți ne încearcă aceeași nostalgie a anilor noștri de copilărie, raportându-ne de foarte multe ori la activități și jocuri, sportivi și actori celebri, haine și melodii de atunci, ca fiind cele mai bune. Însă te-ai gândit vreodată cum ar fi să îți fi petrecut zilele copilăriei în 2018? Să știi că nu e totul chiar atât de superficial pe cum ai crede, iar acest articol este gata să îți confirme acest lucru:

Ai avea parte de cele mai frumoase jocuri și jucării
Jocurile de astăzi sunt incredibil de interesante, iar variația lor și modul în care pot fi jucate lasă loc de atâtea moduri în care pot fi abordate. Și nu ne referim doar la jocuri video pe tabletă, PC sau smartphone. Dimpotrivă, dacă ai mai fi astăzi copil pentru doar 24 de ore, te-ai bucura de fascinația unor jocuri creative, pline de farmec și cu povești interesante. Creativitatea ta ar avea numai de câștigat, dacă ai avea în mâini un joc Lego Creator sau un joc de îndemânare, care să te țină cu mintea în priză pentru întreaga zi.

Ai afla singur o mulțime de lucruri interesante
Știi foarte bine că netul nu este cel mai mare Bau-Bau din lume, iar informațiile și lucrurile interesante la care orice copil poate avea acces atât de simplu este un lucru extraordinar. Dacă ai mai fi astăzi un puști curios să afle lucruri despre animale marine, fascinația vulcanilor sau eroii tăi preferați, doar câteva click-uri ar fi suficiente. Totul ți s-ar desfășura înaintea ochilor cu o viteză uimitoare, iar creierul tău dornic să învețe mereu lucruri noi, ar absorbi atât de multe lucruri interesante și atât de utile pentru anii următori.

Ai ține legătura mult mai ușor cu prietenii tăi
Chiar dacă afară ar ploua sau s-ar întuneca prea repede, astfel încât ar trebui să intri în casă, chat-ul ți-ar fi cel mai bun prieten, pentru că ai continua să vorbești cu gașca ta. Poze amuzante, clipuri și jocuri pe chat, toate în timp real și fără a fi nevoie să mai așteptați încă o zi pentru a relua discuțiile.

Internetul astăzi este mai rapid ca niciodată, iar modalitățile prin care cei mici pot fi mereu în contact unii cu alții sunt absolut uimitoare. “Îl lăsați pe X afară?” nu prea se mai aude pe nicăieri, pentru că orice puști are pe noptieră un smartphone, pentru a fi mereu alături de gașca lui.

Lumea se schimbă în bine, iar tehnologia joacă astăzi un rol important în viața celor mici. Informațiile utile sunt mai aproape de ei ca niciodată, iar jocurile creative la care au astazi acces spun povești incredibil de interesante. Totul se întâmplă în timp real, pentru ca lucrurile se transformă mereu, de la o zi la alta. Tu te-ai descurca să mai fii astăzi copil?

Sursa Agentia Digital Workforce
Sursa foto: pixabay.com.

"Ce ai putea face acum în 24 de ore dacă ai mai fi pentru o zi copil" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent