· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Cea mai importanta consultatie ginecologica anualaMedicii au incercat intotdeauna sa stabilieasca care este cea mai importanta
hilmi.ro/tag/consultatie-ginecologica/">consultatie ginecologica pe care fiecare femeie ar trebuie sa o faca in fiecare an. Tot mai multi medici argumenteaza ca testul Papanicolau sau examenul citologic este cel mai important pentru a depista din timp cancerul de col uterin. Insa acesta este mai degraba un test care este facut in mod suplimentar, majoritatea doamnelor cautand o clinica de ginecologie pentru a rezolva alte probleme mai comune sau pentru a depista cauzele infertilitatii banuite.

Alte teste care sunt aproape la fel de importante precum testul Papanicolau este colposcopia, un examen amanuntit al colului uterin si laparoscopia care se face atunci cand este suspectata infertilitatea sau o endometrioza. Acest test se realizeaza sub anestezie generala si este unul destul de complex, dar important.

O analiza mai comuna in cabinetele ginecologice este ecografia transvaginala care este realizata atunci cand este banuita existenta unor chisturi ovariene sau a unor fibroame. Impreuna cu aceasta doamnelor li se recomanda realizarea unei analize a secretiei vaginale care poate depista infectii sau afectiuni mai grave care pot influenta viata de zi cu zi sau viata sexuala.

Pentru acest tip de analize tot mai multe femei apeleaza la serviciile unor clinici private unde pot gasi servicii de incredere, profesionale, un mediu curat, echipamente de ultima generatie si medici cu experienta si referinte solide. Un mare avantaj al cabinetelor private este structura de preturi la vedere astfel ca poti sti in orice moment la ce costuri sa te astepti fara a avea surprize neplacute.„Tot mai multi medici de la stat cu referinte foarte solide aleg sa lucreze si in clinici private, astfel ca serviciile medicale sunt cel putin la fel de bune ca la stat si, de multe ori, mai avantajoase.” A declarat managerul Hilmi Medical Center, una din cele mai populare clinci private din Bucuresti cu 12 cabinete intinse pe o suprafata de 600mp si peste 10 specialitati diferite.

Cabinetele medicale private de ginecologie ofera si servicii medicale sub forma de abonamente si o gama larga de analize de laborator efectuate cu aparatura ultramoderna care ofera rezultate corecte si de incredere de fiecare data. Localizate central, cu servicii net superioare si cabinete curate si civilizate, la care se poate face programare in doar cateva minute, cabinetele medicale private devin, intr-adevar, viitorul medical al Romaniei.

Powered by SEO monitor .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent