· articole
· intamplari

Cea mai inovativa metoda de a invata limbi straine ONLINE cu profesor, o alternativa moderna pentru copiii carora le place calculatoruljpg?oh=48282e9378df08d39ebb5153cf4357ca&oe=57D5C0AA&__gda__=1473500821_ef61a8369113c0888608ba923d0541c6"/>
Stam de vorba cu Imelda Badescu, o tinara profesoara de limba engleza si unul din fondatorii platformei online 10plus.org.

Am urmarit-o cum lucreaza cu copiii online si m-a incantat, dincolo de dezinvoltura copiilor si faptul ca se distrau invatand, relatia calda, sincera pe care Imelda a reusit sa o creeze cu ei desi sunt la sute de kilometri distanta unii de altii. Atunci intrebarile au venit si ele, natural:

1. Ce este platforma online 10plus.org si cum v-a venit ideea sa o creati?
Ne-am dorit ca 10plus sa fie locul unde oricine poate invata ceea ce isi doreste de acasa, indiferent de zona in care se afla. Initial, ideea a fost sa oferim o alternativa la meditatiile clasice, un mod mai interactiv si mai placut de a studia. Imaginea elevului care sta nemiscat la o masa si rezolva exercitii interminabile pare putin bizara in secolul 21, declarata cu surle si trambite era tehnologiei. Asa ca, ne-am gandit sa imprietenim educatia cu tehnologia.

2. Care este intamplarea, momentul care tie ti-a adus cele ai mari satisfactii ?
Cred ca satisfactia cea mai mare pe care o poate avea un profesor este atunci cand elevul obtine rezultatele dorite, fie ca este vorba despre promovarea unui examen, note mai bune la scoala sau sustinerea unui interviu pentru angajare. Si, marturisesc, cu toata sinceritatea, ca am trait multe astfel de momente alaturi de cursantii 10plus.

3. Ce avantaje au copii si parintii din cursurile online cu profesor ?
Poate suna utopic, dar cred ca 10plus a reusit sa rezolve conflictul dintre generatii. De obicei, parintii se plang de faptul ca tehnologia influenteaza viata scolara a copiilor intr-un mod negativ. Platforma noastra le permite copiilor sa utilizeze calculatorul si sa se distreze, dar in scop educativ. Astfel, copiii sunt fericiti pentru ca nu renunta la placerea de a fi in fata calculatorului, iar parintii sunt multumiti ca invata. Mai mult, parintii pot asista la lectii pentru a monitoriza activitatea copilului si a profesorului. Si, bineinteles, timpul economisit cu drumurile…

4. Cine se poate inscrie la aceste cursuri si ce ar trebui sa faca ?
Oricine poate participa la aceste cursuri, indiferent de varsta, profesie, nationalitate sau nivel de cunostinte. Nu trebuie decat sa intre pe site www.10plus.org, sa completeze formularul de inscriere si de restul ne ocupam noi.5. Ce spun cei care au facut cursuri cu 10plus.org?
Trebuie sa recunosc ca aceasta a fost intrebarea care ma framanta atunci cand am demarat proiectul 10plus. Fiind un sistem nou, nu stii cum va fi primit de oameni. Am fost placut surprinsa cand am vazut ca oamenii sunt deschisi la un nou mod de invatare, sunt dornici sa afle mai multe despre platforma noastra si ne recomanda prietenilor, colegilor, familiei. Au existat situatii in care unul dintre copii a inceput cursurile cu noi, apoi a venit si fratele/sora si chiar parintii.

6. Ce faceti in vacanta de vara ?
Va pregatim multe surprize pentru vacanta de vara. Mai multa distractie, mai multe activitati care sa stimuleze imaginatia si curiozitatea copiilor . Jocuri interactive, povesti, cluburi de conversatie….sunt doar cateva exemple. Anul acesta vom lansa Scoala de vara 10plus care se va desfasura in luna iulie. Am pregatit pachete de vara de 8 sedinte , care se desfasoara pe durata unei luni de zile, de doua ori pe saptamana. Inscrierile sunt pina pe data de 20 iunie. Cu siguranta, 10plus.org este o experienta pe care nu o pot trai nicaieri si la care va invitam sa participati.
.
"Cea mai inovativa metoda de a invata limbi straine ONLINE cu profesor, o alternativa moderna pentru copiii carora le place calculatorul " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre educatie:
Ce ar trebui sa stie fiica ta inainte de aparitia ciclului menstrual

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent