· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Cea mai strânsă confruntare a verii s-a încheiat cu succes!

Vara aceasta, plaja Bellona din Eforie Nord a găzduit cea mai strânsă confruntare: cea dintre puterea de curăţare a detergentului Tide Absolute şi şosetele purtate la fotbal, fara ghete. În perioada 15 iulie – 21 august, micii fotbalişti de pe plajă au supus 10.000 de şosete albe unui adevărat test de tortură. Dar Tide Absolute s-a dovedit a fi aliatul de nădejde al mamelor în lupta cu murdăria, redând celor 10.

000 de şosete albul 100% Tide.


În fiecare weekend, de joi până duminică, copiii de pe plaja din Eforie au devenit starurile meciurilor Tide şi şi-au arătat talentul la fotbal fără ghete. Iar la finalul meciurilor, mamele s-au putut convinge de puterea de curăţare a lui Tide Absolute, in urma unui test făcut chiar pe plajă.

Reprezentantul P&G România: „Fotbalul este unul dintre sporturile favorite ale celor mici şi un mod foarte plăcut de a petrece timpul în familie. Dar cu siguranţă fiecare mămică a avut parte de momentele de disperare de după această distracţie. O mamă ştie că fiecare meci de fotbal este urmat de o nouă confruntare – cea dintre detergentul de rufe şi petele de pe şosete. Tide Absolute câştigă de fiecare dată această provocare, iar cele 6 saptamani de fotbal, premii şi multe şosete albe din Eforie Nord vin să susţină acest lucru.”

La finalul celor şase săptămâni de confruntare, 5.000 de mici fotbalişti s-au distrat pe terenul Tide, mămicile s-au convins că au un aliat împotriva celei mai dificile murdării care poate ataca hainele albe, iar 10.000 de şosete au căpătat albul 100% Tide.

"Stiri: Stiri: Cea mai strânsă confruntare a verii s-a încheiat cu succes!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent