· articole
· intamplari

Ce animal e potrivit pentru copilul tau?Cand vrei sa-i cumperi copilului tau un animalut, trebuie sa tii cont de varsta lui, dar si de talia viitorului companion.
jpg"/>Un catel
DA - daca e cineva acasa si pe timpul zilei, deoarece cainele are nevoie de plimbare. Talia lui trebuie aleasa si in functie de varsta copilului, pentru a avea un tovaras de joaca pe masura lui si pentru a-l putea tine fara probleme in lesa.

NU - daca rasa cainelui nu se potriveste cu viata familiei tale sau cu marimea casei.

Un iepure
DA - daca iti plac iepurii pitici. Cei cu par scurt sunt usor de intretinut si foarte linistiti.

NU - daca piciul este prea mic pentru a-l putea cara si tine in brate corect. Tinut cu dificultate, iepurele poate zgaria foarte tare cu labele din spate.Un hamster
DA - daca fetita sau baietelul tau are mai mult de 6 ani si va putea sa-l tina bine in manute. Ai mare grija cand deschizi cusca! Hamsterul este un alergator rapid si vei avea nevoie de multa abilitate pentru a-l prinde.

NU - daca pustiul vrea sa se joace cu el ziua. Pe timpul zilei, hamsterii prefera sa doarma si nu le place sa fie deranjati.

O pisica
DA - daca nu sunteti acasa peste zi. Pisica se adapteaza bine la viata de apartament si nici nu trebuie scoasa afara, spre deosebire de un catel.

NU - daca esti obsedata de curatenie. Chiar si periata regulat, pisica va lasa par peste tot. Dar ce e mai rau e ca are tendinta sa isi ascuta ghearele pe unde apuca - fotolii, canapele, mobila.

Un pestisor
DA - daca prichindelul tau are tendinta de a nu sta locului. Miscarea lenta a pestilor rosii va avea un efect antistres extraordinar.

NU - daca el va vrea sa se bucure de compania unui animalut toata ziua.

Un canar
DA - daca dispui de un spatiu curat, bine aerisit, la adapost de vant si de soare.

NU - daca micutul inca nu poate sa ingrijeasca singur pasarile si sa curete colivia in fiecare saptamana, iar tu nu ai timp pentru asta.

Articol preluat de pe site-ul www.femeia.ro.
"Ce animal e potrivit pentru copilul tau?" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre de pretutindeni:
Cele mai frumoase ghicitori pentru copii

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent