· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Ce credeai despre aspirina este gresit!

Aspirina nu ar trebui să le fie prescrisă pacienţilor cu boli cardiace. Aceasta are efecte negative asupra persoanelor diagnosticate cu o afecţiune cardiacă responsabilă cu declanşarea accidentelor vasculare cerebrale.

Când poate fi ASPIRINA PERICULOASĂ pentru
net/cand-poate-fi-aspirina-periculoasa-pentru-copii_137198.html">copii ?

Timp îndelungat, aspirina fusese recomandată pentru a combate riscul de declanşare a accidentelor vasculare, însă experţii de la National Health Service (NHS) din Marea Britanie au ajuns la concluzia că efectele negative ale acestui medicament sunt mai mari decât efectele pozitive.

Citeşte şi Aspirina, paracetamolul şi ibuprofenul în formă solubilă cresc riscul de atac de cord. Cum te scapă aspirina de acnee. Descoperă soluţiile salvatoare, perfecte pentru tenul tău

Citeste mai mult pe RomâniaTV.net

Se estimează că aproximativ un milion de britanici suferă de fibrilaţie atrială, o afecţiune vinovată de producerea unei şeptimi din totalul accidentelor vasculare cerebrale.

În cazul pacienţilor diagnosticaţi cu fibrilaţie atrială, activitatea electrică a atriilor este dezorganizată şi foarte rapidă, pompând prea mult sânge în ventricule, care vor funcţiona ineficient, ducând astfel la apariţia unor mici cheaguri sangvine ce pot declanşa un accident vascular cerebral.

Continuarea pe RomâniaTV.net. Citeste mai mult pe RomâniaTV.net .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent