· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Ce faci cand nu ai suficient timp pentru copilul tau

Pentru puţini oameni ziua de lucru se mai întinde doar pe opt ore pe zi, iar timpul acordat familiei tinde să scadă tot mai mult. Lipsa de timp este cel mai greu de gestionat şi de digerat atunci când eşti părinte, iar copilul stă mai mult pe la bunici, la grădiniţă sau la after-school, ori cu bona pe care ai angajat-o.

Adulţii care au joburi foarte solicitante s-ar aştepta ca odraslele lor să înţeleagă de ce mama sau tata sunt mai mereu plecaţi şi de ce, chiar şi atunci când sunt ,se despart cu greu de computer sau de telefonul mobil. Aceasta este însă o capcană foarte periculoasă, care poate duce, în timp, la degradarea relaţiei dintre părinţi şi copii, atunci când situaţia nu este gestionată cum trebuie.Copilul NU înţelege de ce nu ai timp pentru el

Dacă ai un job solicitant, care te face să lucrezi uneori şi de acasă şi să răpeşti, astfel, din timpul acordat familiei, să nu te aştepţi ca un copil să înţeleagă de la sine că tu, ca părinte, faci asta pentru că trebuie să asiguri cele necesare familiei.

Citeste mai mult pe RTV.NET
.

"Stiri: Stiri: Ce faci cand nu ai suficient timp pentru copilul tau" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent