· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Ce ii asteapta pe elevii din clasele mici din acest semestru

Semestrul al doilea începe luni şi se încheie în 20 iunie, elevii din clasa a VIII-a urmând să participe la simularea evaluării naţionale, în timp ce în martie va fi simularea bacalaureatului.

În luna mai, în premieră, vor fi evaluări la clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a.

Se reia şcoala! Când vor fi recuperate cursurile suspendate din cauza ninsorilor.
romaniatv.net/se-reia-scoala-cand-vor-fi-recuperate-cursurile-suspendate-din-cauza-ninsorilor--calendarul-examenelor_125329.html">CALENDARUL EXAMENELOR

În semestrul al doilea sunt programate evaluarea naţională de la sfârşitul clasei a VIII-a şi examenul de bacalaureat, dar şi simulările acestora.

VEZI ŞI AN ŞCOLAR 2013-2014: CALENDAR EXAMENE şi VACANŢE

Astfel, la o săptămână de la revenirea din vacanţa intersemestrială, respectiv în perioada 18-20 februarie, va avea loc simularea evaluării naţionale, pentru elevii din clasa a VIII-a. Simularea examenului de bacalaureat, la care vor participa, în premieră, şi elevii din clasa a XI-a, va fi între 3 şi 7 martie.

Pericol de MOARTE pe drumul spre şcoală. La ce riscuri sunt expuşii elevii cititi pe RomâniaTV.net.

În perioada 7-11 aprilie a fost programată săptămâna Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!, când elevii vor participa la activităţi extracurriculare şi extraşcolare. La finalul acestei săptămâni, elevii vor avea vacanţă de primăvară, care va începe în 12 aprilie şi se va încheia în 22 aprilie, după a treia zi de Paşti.

Află ce îi aşteptă pe cei mici din acest semestru pe RomâniaTV.net..
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent