· articole
· intamplari

Cele mai frumoase filme pentru copiijpg?width=545"/>
Bucura-te intr-o dimineata de duminica de un film bun cu micutul tau.

Atât cei mari, cât și cei mici adoră poveștile. Poveștile captivează și lasă mintea și imaginația să zburde în lumea fanteziei, unde orice este posibil. Filmele animate pentru copii vor fascina copiii și vor readuce părinții în lumea copilăriei, pentru a trăi iar și iar arhetipul etern din lumea basmelor: binele învinge întotdeauna!

Haideți să vedem împreună care sunt cele mai îndrăgite povești din filmele animate pentru copii:

1. Shrek. Filmul prezintă aventurile unui căpcăun ce locuiește într-o mlaștină. Într-o zi acesta pleacă în căutarea prințesei Fiona, de care se îndrăgostește. Puteți urmări povestea lui Shrek și a măgărușului lui de-a lungul a trei filme, într-o trilogie ce prezintă atât aventura cunoașterii Fionei, cât și viața lor împreună de după.

2. Lion King este o poveste ce își are rădăcinile în Hamlet, a lui Shakespeare, într-un cadru mai vesel, cu personaje mai prietenoase. Savana africană și coloana sonoră deosebită vor captiva copiii, iar povestea îi va ține în alertă pe toată durata filmului: Simba este puiul regelui junglei, iar tatăl sau este ucis de un unchi, iar după acest trist eveniment Simba trăiește cu impresia că el a fost de vină pentru moartea tatălui său. După ani întregi petrecuți departe de casă, află adevărul în legătură cu tatăl său și se întoarce pentru a face dreptate și pentru a conduce jungla.

3. Finding Nemo este povestea unui pește clovn, Marley, ce își caută cu disperare fiul pierdut, pe Nemo. Nemo ajunge în acvariul unui dentist din Sydeny, iar tatăl sau încearcă împreună cu Dory, o prietenă de nădejde care își pierde memoria pe termen scurt, să își găsească fiul pierdut. Micuțul peștișor trece printr-o mulțime de peripeții captivante și numeroase aventuri până va fi reunit cu ai săi.

4. Up e povestea unui septuagenar ce își ia zborul cu tot cu casa în care trăia de când se știa, deoarece se simte hărțuit de cei care vor să construiască zgârie-nori în locul casei lui. Ambițios, nu-și vinde casa, ci pleacă într-o lungă călătorie cu ea. Bătrânul vrea să își țină promisiunea făcută soției lui decedate, iar în realizarea acestui plan îl „ajuta” un cercetaș de 8 ani, rămas în casă în momentul „decolarii”.

5. Toy Story se bazează pe ideea că jucăriile vorbesc și se mișcă atunci când „stapanul” lor nu este în preajmă. Un cowboy se simte deranjat atunci când este înlocuit de un supererou, care îi fură locul de cinste în camera cu jucării a lui Andy. Povestea se întinde pe parcursul a trei filme, iar în trilogie îl veți putea urmări pe Andy (posesorul jucăriilor) din copilăria mică până când pleacă la colegiu.

6. Brave ne prezintă povestea unei fiice de rege, Merida, încăpățânată și frumoasă, fire războinică și arcasa pricepută, hotărâtă să lupte pentru ceea ce își dorește. Merida, cu hotărârea-i nestăvilită sfidează obiceiul măritișului, dar această acțiune aduce doar haos și furie în regat. Ea cere ajutorul unei vrăjitoare, dar trezește un vechi blestem, iar astfel trebuie să dea dovadă de curaj și să își folosească talentul pentru a dezlega acest blestem cumplit ce s-a abătut asupra familiei sale. O poveste spusă cu haz despre lucruri importante din viață, aventuri de neuitat ce îi vor fascina pe cei mici.

7. Monsters. Sully și Mike sunt monștri și lucrează la o companie care are drept resursă principală țipetele copiilor speriați; toți angajații cred că toți copiii sunt toxici și evită cu orice preț contactul cu aceștia. Sully greșește într-o zi și începe să fie urmărit de către o fetiță, Boo. Acțiunea se desfășoară prezentând eforturile făcute de Sully ca să o trimită pe fetiță în lumea ei și să repare greșeala făcută, pentru a nu-și pierde slujba.

8. Ratatouille, povestea unui tânăr șoarece care visează să devină maestru bucătar, și care nu se lasă descurajat orice s-ar întâmpla. Familia îi pune piedici, oamenii sunt îngroziți să vadă șoareci în bucătărie, dar nu ține cont de niciunele. Remy descoperă în timp sensul familiei și al aventurii și reușește să își depășească condiția și să își îndeplinească visul.

9. Wall E ne prezintă viața unui roboțel din anul 2700, când deja nu mai există viață pe pământ. Wall-E are un rol foarte important, de a descoperi o formă de viață pe planetă, eveniment ce întoarce lucrurile la 180 de grade. Urmăriți-i povestea delicioasă împreună cu cei mici, deoarece conține o mulțime de lecții și învățături frumoase de viață!

Echipa parinti.com.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent