· articole
· intamplari

Centrul Medical Unirea deschide cea mai moderna maternitate privataNoul Spital de Obstetrică-Ginecologie Regina Maria va oferi mămicilor o nouă alternativă la naşterea activă - naşterea în apăBucureşti 3 decembrie 2008: Centrul Medical Unirea, unul dintre cei mai importanți jucători pe piaţa serviciilor medicale private din România, lansează începând cu luna decembrie a acestui an, prima maternitate privată din ţară – Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Regina Maria. Beneficiind de o investiţie totală de 5,5 milioane de euro, noul spital corespunde celor mai înalte standarde occidentale, fiind în acest moment unul dintre cele mai moderne si mai elegante din Europa.

„Ştim care ne este concurenţa în România şi în Europa Centrală şi putem afirma cu mândrie că Maternitatea Regina Maria este cea mai frumoasă maternitate de la Viena şi până la Vladivostok.”, apreciază oficialii CMU.


Desfăşurată pe patru nivele, maternitatea beneficiază de un bloc operator, sală de naşteri, terapie intensivă, neonatologie, rezerve şi săli de operaţii, dotate cu cele mai moderne tehnologii folosite în prezent în spitalele de profil din Franţa şi Germania pentru asigurarea unei naşteri în cele mai sigure şi moderne condiţii.

De asemenea, noua locaţie CMU beneficiază de o gamă largă de metode pentru terapia durerii (de la anestezie peridurală până la metodele medicinei clasice chinezeşti) fiind primul spital din ţară care introduce concepte noi precum “gestionarea durerii” în procesul de naştere. Viitoarele mămici îşi pot, astfel, alege poziţia în timpul naşterii în picioare, lateral, pe scaun sau în apă, în funcţie de particularităţile anatomice şi fiziologice individuale.

Spitalul poate asigura, atât intervenţiile de rutină specifice, pe cale vaginală sau abdominală, cât şi intervenţii histeroscopice sau laparoscopice, intervenţii nemutilante pe sân, în caz de cancer, abordarea modernă interdisciplinară cu specialişti din ţară şi din străinătate a cazurilor de cancer genital, rezolvarea prolapsului genital şi a incontinenţei de urină (cu implanturi tolerate biologic) pe cale vaginală sau abdominală. În funcţie de tipul naşterii şi de gradul medicului care asigură naşterea, costul unei naşteri poate varia între 1880 şi 2930 de euro.
Maternitatea are până în acest moment 30 de medici care asigură permanenţa în cadrul spitalului şi o serie de medici colaboratori care asistă la naştere sau operaţii. “În realizarea acestui proiect am avut în primul rând în vedere siguranţa mamei şi a copilului, iar din acest punct de vedere nu am acceptat niciun compromis. Medical, tehnologic, organizatoric, profesional dar şi logistic suntem la un nivel absolut compatibil cu orice clinică din Europa. Pe de altă parte confortul oferit, intimitatea şi eleganţa încăperilor ar fi invidiate de multe clinici din Europa prin care am trecut.” a declarat Dr. Iosif Niculescu, Director Spital Regina Maria.

Pe lângă aparatura de ultimă generaţie, noile tehnici de gestionare a durerii şi personalul calificat, noua maternitate Regina Maria aduce în România concepte moderne de design, punând accentul pe crearea unei atmosfere liniştite prin terapie de culoare care să ofere confort vizual şi căldură spaţiului.

Despre Centrul Medical Unirea:

Centrul Medical Unirea a fost fondat în anul 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati şi a atras, la începutul anului 2007, ca acţionar minoritar, fondul 3i Plc din Marea Britanie. CMU este liderul pieţei româneşti pe segmentul abonamentelor medicale corporate şi îşi desfăşoară activitatea în 8 policlinici multidisciplinare și un spital de chirurgie în Bucureşti, şi în colaborare cu peste 100 de clinici partenere în ţară.
Specializată pe furnizarea de servicii medicale integrate în sistem de arondare companii, CMU a depăşit cifra de 69.000 arondaţi şi este în continuă extindere.

De la începutul anului 2008, Centrul Medical Unirea a inaugurat prima policlinică pentru copii CMU Kids, a deschis cel mai dezvoltat centru de imagistică din București, CMU – Centrul de Diagnostic și Tratament în zona Băneasa, și a început extinderea în țară prin preluarea a 49% din Centrul Medical Moților în Cluj și 50% din AvaMedica în Constanța.

Cristina Rusu
Press Officer
4 ACE-pr&publicity
TOUCH THE MOMENT
Str. Horaţiu nr. 8 - 10
Telefon/fax: +40 (0) 21 311 30 03
GSM: 0730 560 960
http://www.4ace.ro.

"Centrul Medical Unirea deschide cea mai moderna maternitate privata" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
16.12.08 11:48: dida2000
Bravo lor!Mamicile din alte orase pot avea acces la aceasta maternitate moderna?Care ar fi costul analizelor prenatale+nastere la aceasta maternitate?Multumesc
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre sanatate:
Masurarea temperaturii. Metode si tipuri de termometre folosite

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 3.4
voturi 5


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent