· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Ce se intampla cu bacalaureatul in anul scolar 2013-2014

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat ca bacalaureatul profesional va fi o optiune pentru absolventii de clasa a XII-a, camerele video nu vor fi scoase din salile de examen, iar clasa pregatitoare ramane obligatorie.

Legat de examenele de la finalul clasei a XII-a, ministrul a explicat ca bacalaureatul profesional este o optiune pentru elevi si ca acesta nu va schimba cu nimic bacalaureatul clasic.
Cat priveste camerele de supraveghere, acestea vor fi mentinute in salile de clasa.

In acest moment, din punct de vedere legal,
rtv.net/fsli-bacalaureatul-profesional-este-necesar-dar-e-o-carpeala-de-moment-trebuie-gandit-altfel_53230.html">bacalaureatul profesional nu exista.
A fost un proiect de ordonanta de urgenta, acel proiect a devenit ordonanta de urgenta, iar bacalaureatul profesional nu este acolo. Este o propunere. Nu spun ca nu este o propunere valida, dar eu ca ministru si Ministerul Educatiei suntem obligti sa respectam legislatia in vigoare, nu propunerile. (.) Numai in cazul in care Parlamentul va vota si presedintele va promulga acel act normativ privind bacalaureatul profesional, atunci bacalaureatul profesional, eventual anul acesta, daca nu de anul viitor, va deveni o optiune, a declarat ministrul Educatiei la Romania TV.

Afla pe RTV.NET cand ar putea fi inclusa clasa a IX-a in ciclul gimnazial.
"Stiri: Stiri: Ce se intampla cu bacalaureatul in anul scolar 2013-2014" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent