· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Ce trebuie sa contina dosarul pentru inscrierea la clasa pregatitoare

Autor: Anonim
data publicarii: 04.02.15
Ministerul Educaţiei a publicat calendarul înscrierii copiilor în clasa pregătitoare şi în clasa I pentru anul şcolar 2015-2016. Părinţii mai au câteva zile la dispoziţie să pregătească actele necesare înscrierii copiilor în sistemul de învăţământ preuniversitar.

Înscrierea copiilor în clasa pregătitoare sau direct în clasa I pentru anul şcolar 2015-2016 va începe din prima zi a semestrului al doilea, pe 9 februarie, şi se va încheia în aprilie.

Citeşte şi
romaniatv.net/calendar-bacalaureat-2015-edu-ro-ce-trebuie-sa-stie-toti-elevii-parintii-si-profesorii_199999.html">CALENDAR BACALAUREAT 2015 EDU.RO: Ce trebuie să ştie toţi elevii, părinţii şi profesorii

Părinţii pot consulta circumscripţiile şcolare şi planul de şcolarizare propus, numărul de clase pregătitoare alocate fiecărei unităţi şcolare, fie la sediul şcolii, fie pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean, începând din data de 9 februarie.

Aceştia pot consulta, de asemenea, programul de completare a cererilor tip de înscriere şi informaţiile care permit părinţilor să cunoască activitatea specifică fiecărei clase pregătitoare din cadrul tuturor şcolilor.

Citeşte şi Au început înscrierile la ŞCOLILE POSTLICEALE. Vezi unităţile de învăţământ ACREDITATE

Aşadar, calendarul înscrierii la clasa pregătitoare şi clasa I pentru anul şcolar 2015-2016 debutează pe 9 februarie cu afişarea programului de evaluare a dezvoltării psihosomative a copiilor şi afişarea cri-teriilor de departajare ale şcolilor.

Citeşte continuarea pe RomâniaTV.net. .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Anonim

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent