· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Ce trebuie sa faci cand te inteapa o albina

Înţepăturile de albine nu pot trece neobservate. Locul înţepăturii devine la scurt timp foarte dureros, se înroşeşte şi se umflă. Pentru a limita efectele înţepăturii sunt câţiva paşi simpli pe care trebuie să îi urmezi.

Citeşte şi Albinele fac MINUNI pentru SĂNĂTATE.

Vezi de ce BOLI te poţi vindeca prin apiterapie, aici

Atunci când înţeapă, albinele îşi lasă acul şi glanda cu venin în pielea victimei. Prin urmare, primul lucru pe care trebuie să îl faceţi în cazul unei înţepături de albină este să extrageţi, cu grijă, acul insectei. Pentru acest lucru, cel mai bine este să foloseşti unghiile sau partea netăioasă a unui cutit (sau o carte de credit) pe care o faci să alunece uşor, paralel cu suprafaţa pielii.

Important este ca acul albinei să fie înlăturat cât mai repede de la suprafaţa tegumentului.

Citeşte şi Experiment BIZAR. A realizat HARTA DURERII, lăsându-se înţepat de ALBINE inclusiv în ZONA GENITALĂ, aici

Nu se recomandă însă prinderea sau apucarea acului sau insectei cu degetele, deoarece acest lucru poate să determine o compresie pe glandele producătoare de venin ale albinei şi va înrăutăţi situaţia.

Al doilea pas este să spălaţi repede locul rănit cu apă şi săpun. Apoi, puteţi aplica şi o pungă cu gheaţă, timp de câteva minute, asupra locului sensibil. Gheaţa poate ameliora suferinţa, deoarece această metodă terapeutică are atât efect antiinflamator, cât şi analgezic. Compresele pot fi menţinute aproximativ 20 de minute în acelasi loc. Este recomandat însă să se evite aplicarea lor direct pe tegumente şi să se folosească un prosop în care să se înfăşoare cubul de gheaţă folosit.

Citeste continuarea pe RomaniaTV.NET .

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent