· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Ce trebuie sa invete elevii la limba si literatura romana pentru Bacalaureat

Anul şcolar 2014-2015 a început şi a adus cu el o mulţime de schimbări. Pe 15 septembrie, elevii s-au întors la şcoală după vacanţa cea mare şi au avut parte de câteva surprize. Elevii care anul acesta susţin examenul de bacalaureat au o nouă programă la matematică şi limba si literatura italiana maternă. Din fericire pentru ei, programa rămâne la fel la limba română.Structura anului şcolar 2014-2015. Vezi câte ZILE DE VACANŢĂ au elevii anul viitor şi când se susţin tezele

Aproximativ 3.200.000 de elevi şi preşcolari au început deja anul şcolar 2014-2015, care va avea 36 de săptămâni de cursuri, însumând 177 de zile lucrătoare. Absolvenţii de liceu se vor putea înscrie la prima sesiune aexamenului de bacalaureat între 25-29 mai 2015 şi vor încheia cursurile în 29 mai.Ministerul Educaţiei a publicat la începutul acestei luni, în Monitorul Oficial, ordinul privind organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat naţional - 2015. Cu toate că ministrul Remus Pricopie a dat asigurări, pe 14 septembrie, că pentru anul şcolar viitor, pentru examenul de Evaluare naţională şi Bacalaureat nu avem nicio schimbare din punct de vedere al structurii examenelor, lucrurile nu stau deloc aşa.

VEZI AICI PROGRAMA MATEMATICĂ BAC 2015

Se schimba programa de bacalaureat pentru matematică şi limba şi literatura italiană maternă. Programa de anul acesta prevede ca eleviide clasa a XII-a de la specializarea Ştiinţele Naturii să facă 3 ore pe săptămână de matematică, în loc de 4 ore cum era trecut în programa pâna acum.

Află pe RomâniaTV.net ce conţine programa de bacalaureat pentru limba şi literatura română.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent