· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Ce trebuie sa stii cand iesi cu cainele la plimbare

Persoanele care au un câine de companie trebuie să respecte anumite reguli de bun simţ, dar şi câteva legi, atunci când ies cu animalele la plimbare. Dacă nu le respectă, atunci pot primi, pe lângă criticile oamenilor de pe stradă, şi amenzi usturătoare, scrie
html">RomâniaTV.NET.

Citeşte şi Vreţi să adoptaţi un câine? Ce trebuie să faceţi pentru a salva un căţel din adăpost sau de pe stradă .

Străzile Capitalei sunt pline de răhăţei de câini, iar vina nu este doar a maidanezilor. De multe ori vina le aparţine şi românilor care au acasă animale de companie. Aceştia au o gamă variată de scuze pentru a nu strânge în urma patrupedelor, însă ce nu ştiu ei este faptul că în cazul în care sunt prinşi de un poliţist, riscă amenzi usturătoare pentru nepăstrarea igienei publice.

Citeşte şi Persoanele care adoptă un câine din adăpost vor primi mâncare pentru el timp de 2 luni

La fel şi persoanele care îşi plimbă câinii fără lesă. În afară de faptul că nu se ştie când animalul poate să atace sau să fie atacat de alt câine, călcat de o maşină sau lovit de un om, există legi care reglementează şi acest lucru. Din nou, amenzile sunt mari.

O atenţie foarte mare trebuie să acorde stăpânii câinilor din rase periculoase şi agresive, precum Pitbull sau Amstaff. Înainte de a-şi lua un astfel de animale de companie şi de a ieşi cu el pe stradă, este recomandat ca viitorii proprietari să cunoască foarte bine legea, întrucât este aspră cu ei.

Află mai multe legi legate de animalele de companie pe RomâniaTV.NET.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent