· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Chello Central Europe lansează în România un nou canal pentru copii - Megamax


Chello Central Europe a adus în România un nou canal de televiziune destinat copiilor, Megamax.


Adresat în special băieţilor cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani, Megamax propune o nişă cu emisiuni de animaţie şi aventură, care provin de la cei mai mari distribuitori din lume şi care sunt unice pe piaţa de televiziune.

Canalul va fi dublat integral în limba română şi va fi difuzat timp de 6 ore, zilnic, în intervalul orar 14:00 – 20:00. Din ianuarie 2013, emisia Megamax va crește cu 3 ore iar începând cu luna aprilie, Megamax va fi difuzat pe parcursul întregii zile.

Serii care au înregistrat un mare succes în străinătate, precum Transformers, Twisted Whiskers, Dex Hamilton sau Iron Kid vor fi difuzate pe acest post în premieră în România. Personajele cheie, Spark-e și I-ron, doi roboți din altă dimensiune, își vor face simțită prezența în multe din emisiunile postului. De asemenea, Megamax este primul canal de televiziune pentru copii care aduce un conținut de programe cu teme sportive. Structura programelor a fost concepută ținând cont de nevoile identificate în nișa de profil.

“Au trecut 12 ani de la lansarea cu succes a celui mai iubit canal de desene animate pentru copiii de până în 12 ani, Minimax, iar micii telespectatori au crescut și astăzi se află la vârsta la care educația este un element fundamental în dezvoltarea lor. Astfel, s-a născut idea de Megamax, un post tv adresat băieților, care îi îndrumă să devină eroi, apărători ai valorilor umane. Megamax s-a lansat exact la momentul potrivit, când am constatat existența unor nevoi reale pe această nișă, dorindu-ne să fim alături în continuare de publicul nostru”, declară Levente Málnay, CEO Chello Central Europe.

Megamax se va alătura portofoliului variat de canale Chello Central Europe. Experiența și notorietatea companiei au contribuit la dezvoltarea și lansarea acestui nou canal tematic, a cărui scop este acela de a asigura un conținut tv de calitate.

Din portofoliul companiei mai fac parte: Minimax, TV Paprika, Sport1, Romantica, MGM Channel şi multe altele.

"Stiri: Stiri: Chello Central Europe lansează în România un nou canal pentru copii - Megamax" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent