· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Materna / paterna >Nasterea > Chestionar-experienta nasterii
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Chestionar-experienta nasterii     
Biogenis
(Banca de celule stem)
[email protected]
Daca esti insarcinata, castiga in fiecare luna un Kit de recoltare de celule stem!
Lunar ai sansa de a castiga un kit de recoltare Bebe, in valoare de 3590 lei. Kit-ul include setul de recoltare, transportul probei de la spital la laboratorul nostru din Romania, analizele, prelucrarea si criogenarea probei.

Inscrie-te chiar acum in concurs!
li73

02.09.2009 5:04   Chestionar-experienta nasterii  citat 

Am pornit de la chestionarul pe care il creasem pentru a afla experienta gravidelor mele cu care am lucrat,imi doream sa stiu cat mai multe lucruri pentru a le putea preveni si incuraja pe gravidele cu care aveam sa lucrez.
Si mi-a reusit!
Daca am putut schimba ceva in atitudinea lor fata de problemele cu care se vor confrunta sau am incercat sa consolidez o latura a personalitatii lor pentru a nu fi influentata experienta nasterii de evenimente inerente...
Sau am reusit sa le dau incredere pentru a schimba ele ceva in atitudinea celor cu care intrau incontact in mediul medical,cel de care se tem adesea toate gravidele!
Si drept urmare,mi-am dorit ca acest studiu sa il putem face la o scara mai larga, sa putem schimba la nivel national,sa putem intra si in alte spitale,nu numai in cele in care merg gravidele mele sa nasca.
Eu pledez de multi ani impotriva atitudinii conditionata de un mic favor material,aflata intr-un mediu medical,spuneam adesea:
,,Schimbarea vine din noi!
Nu astepta ca ceilalti sa faca ceva!
Tu insuti implica-te si schimba ceva in atitudinea pe care o ai fata de cel de langa tine!''
Drept urmare,imi doresc sa aflu experientele voastre de nastere si noi,educatorii prenatali de nastere, sa putem lua atitudine!
Cand?
Atunci cand dvs,cei care aveti nevoie de sistemul de sanatate,veti descrie clar lucrurile care v-au nemultumit si v-au creat satisfactii!
Chestionarul ce urmeaza a fost creat in colaborare cu Claudia Necula,psiholog-educator prenatal in curs de certificare.
Va rog sa descarcati chestionarul,sa il completati si sa-l trimiteti pe una din adresele mentionate,pentru centralizarea lor.
http://www.scribd.com/doc/19345921/ches...a-nasterii
Va multumim anticipat!


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: